Γιώργος Κιμούλης: Νέα αγωγή στο ΣΕΗ για τη διαγραφή του - Τι απαντά ο πρόεδρος του σωματείου Σπύρος Μπιμπίλας

Ο ηθοποιός "χτυπά" ξανά με αγωγές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γιώργος Κιμούλης: Νέα αγωγή στο ΣΕΗ για τη διαγραφή του - Τι απαντά ο πρόεδρος του σωματείου Σπύρος Μπιμπίλας

Μετά τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο ίδιος προχωρά σε νέα αγωγή με σκοπό την αναίρεση της διαγραφής του. Το πρωί της Τρίτης 24/5 ο δικηγόρος του μίλησε στο Mega Καλημέρα, για τις εξελίξεις στην νέα αυτή τροπή της υπόθεσης, και τόνισε πως η μεριά του ηθοποιού προτιμά να λύσει τα όσα έχει στο δικαστήριο κι όχι στην τηλεόραση, ρίχνοντας έτσι τα "καρφιά" του στον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα.

Όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του και τι απάντησε ο Μπιμπίλας

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, υποστήριξε ότι η διαγραφή του ηθοποιού ήταν άδικη, και για αυτό το λόγο καταφεύγουν στην νομική οδό, τονίζοντας πως όλη η υπόθεση είναι "θεατράλε" για τα μάτια της τηλεόρασης, βάζοντας τον στην ίδια σορό με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που διαγράφηκαν.

«Εμείς κάναμε αγωγή στο ΣΕΗ, για να καταργηθεί η διαγραφεί, εναντίον της άδικης διαγραφείς. Υποστήκαμε μια άδικη επίθεση για το θεατράλε και για να υπηρετήσουν κάποιοι τον αριβισμό τους, για αυτό καταφεύγουμε στα δικαστήρια, γιατί εκεί βρίσκεις το δίκιο σου και όχι με το να κάνεις εμφανίσεις στην τηλεόραση» είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλοντας να απαντήσει στα όσα είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, δήλωσε: «Αυτό είναι υποκειμενική άποψη του Γιώργου Κιμούλη, ότι κάποιοι κάνουν αριβισμό εις βάρος του. Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, το πειθαρχικό συμβούλιο λειτούργησε σύμφωνα με τον πειθαρχικό νόμο και σύμφωνα με το καταστατικό που έχει εγκυρότητα από τον Ελληνικό νόμο.

«Εμείς δεν έχουμε λάβει κάτι στα χέρια μας, το μαθαίνουμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Αν θεωρούν ότι η νόμιμη συνέλευση και η έγκυρη απόφαση είναι άκυρη κατά αυτών, προσφεύγει νομίμως στα δικαστήρια και τα δικαστήρια θα του απαντήσουν».

Καταπέλτης η Κατερίνα Γερονικολού για τον Κιμούλη

Στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τη δημοσιογράφο της, Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ στην οποία συμπρωταγωνιστούν, «Και όμως είμαι ακόμα εδώ». Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ίδια τόνισε πως τον έχει συγχωρήσει.

«Στο σίριαλ “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” που πρωταγωνιστώ είμαι πολύ αρρωστοφοβική.

Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, όχι σε υπερβολικό βαθμό. Βασικά μου φτιάχνει το κέφι. Το σπίτι μας με τον Γιάννη δεν γίνεται να είναι χάλια γιατί λείπουμε συνέχεια και οι δύο. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Βοηθάει σε αυτά που μπορεί. Και μόνο η αίσθηση ότι ο άλλος βοηθάει ξεκουράζει τη γυναίκα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο πρακτικά αλλά και ψυχολογικά», ανέφερε για το σύντροφό της.

Μας έκαναν ταυτόχρονα την πρόταση για τη σειρά της ΕΡΤ, εγώ δεν είχα καμία καλύτερη, εκείνος άργησε να απαντήσει γιατί έπρεπε να απεμπλακεί από μία άλλη πρόταση. Έχουμε ίδιες αγωνίες και ίδια άγχη με τον Γιάννη, αυτό μας ενώνει», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου: «Δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Το θέμα έχει κλείσει και καλώς έχει κλείσει. Στο εργασιακό περιβάλλον πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο. Τον έχω συγχωρήσει. Για μένα το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε και να προχωράμε. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

«Δεν είμαι καλή στις διαπραγματεύσεις. Μικρή ήμουν πολύ σπάταλη. Τώρα είμαι πιο μετρημένη. Έχει σταματήσει το καταναλωτικό όργιο μέσα μου. Κάνω επενδύσεις σε ταξίδια» δήλωσε για τη διαχείριση των οικονομικών της.

Όσο για τη μητρότητα, είπε: «Καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει, παρόλα αυτά αγαπάω πολύ τα παιδιά. Πιστεύω θα δείξει ο χρόνος και η πορεία»