Δημόσια έκκληση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - «Άμεση ανάγκη για...»

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημόσια έκκληση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - «Άμεση ανάγκη για...»

Πολλοί είναι οι celebrities που χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα social media προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο αλλά και να προσφέρουν την βοήθειά του σε όποιον και όπου μπορούν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά μετά την επιστροφή του από το Survivor 5 και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά του, ενώ αποκάλυψε πως πλέον είναι και ελεύθερος.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μέσα από την οποία κάνει έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για ένα παιδί που τα έχει άμεσα ανάγκη.

Δημόσια έκκληση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Δημόσια έκκληση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Η επική ατάκα του

Δεν υπολογίζει τίποτα και τα λέει πάντα έξω από τα δόντια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όπως πρόσφατα που αναφέρθηκε στην ψηφοφορία του Survivor με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο, και αυτό θα κάνει όπως όλα δείχνουν και απόψε Παρασκευή 20/5 στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark καθώς απαντά σε "καυτές" ερωτήσεις που θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα από απόσπασμα που προβλήθηκε , ο παρουσιαστής φαίνεται να ρωτά τον πρώην παίκτη το αν θα προτιμούσε να μην κάνει σ@ξ για 6 μήνες ή να πάει 15 μέρες με το Βαλάντη , με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες, διακοπές, και εκείνος απαντά απολαυστικά πως θα διάλεγε το πρώτο.