Σπάνιες φωτογραφίες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με μαγιό - Χωρίς ρετούς στην παραλία με την Σάσα Σταμάτη

Που την απαθανάτισε ο φακός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνιες φωτογραφίες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με μαγιό - Χωρίς ρετούς στην παραλία με την Σάσα Σταμάτη

Μας είχατε ζητήσει αρετουσάριστες φωτογραφίες από κυρίες της showbiz, όπως σας είχαμε δώσει και της Μενεγάκη, και εμείς σας βρήκαμε! Είναι μία από τις καλύτερες σεφ που έχει βγάλει ποτέ η χώρα, και όλοι έχουν "περάσει" από τα χεράκια της, μιας και έχει μαγειρέψει για όλη την ελληνική showbiz και όχι μόνο! Ο λόγος για την πολύ αγαπητή Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε σπάνια στιγμιότυπα της στην παραλία με μαγιό, χωρίς ίχνος φίλτρου και όχι μόνη της!

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μπαρμπαρίγου

Η διάσημη ελληνίδα σεφ, απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα, με μαύρο μαγιό και συντροφιά με την γνωστή δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, και ομολογούμε πως αν και τελείως αυθόρμητα τα στιγμιότυπα και χωρίς το ελάχιστο "πείραγμα" είναι εξίσου εντυπωσιακά!

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
 Είδαν το φως αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Με τεράστια βεράντα και θέα όλο το νησί - Φωτογραφίες από το σπίτι της στην Πάρο

Έχει κάνει τεράστια επιτυχία και στην τηλεόραση με όλες τις εκπομπές να την ζητάνε για την στήλη της μαγειρικής, και μάλιστα, για κάποιο διάστημα συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα). Ωστόσο, η αγαπημένη μαγείρισσα θέλει να είναι συγκεντρωμένη στο εστιατόριο που διαθέτει στην Αθήνα, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο να ταξιδέψει στον τόπο καταγωγής της, την πανέμορφη Πάρο.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο όπου από μικρή ασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση. Τελειώνοντας το σχολείο, μετακόμισε για δύο χρόνια στην Αθήνα, για να σπουδάσει Design. Από το 1991, επιστρέφει στην Πάρο όπου ασχολείται επαγγελματικά πλέον, με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Το 1996 ανοίγει το πρώτο εστιατόριο, "Παπαδάκης" στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο λειτουργεί έως το 2004. Την ίδια χρονιά μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και το 2005 ξεκινάει τη λειτουργία του το Εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι, στο οποίο εργάζεται ως Executive Chef έως και σήμερα.

Όταν λοιπόν έχει ελεύθερο χρόνο, ταξιδεύει στην Πάρο όπου κάνει τις διακοπές της. Στο νησί μάλιστα έχει και το σπίτι της που είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει ένα άκρως παραδοσιακό νησιώτικο σπίτι με τεράστια βεράντα η οποία έχει θέα όλο το νησί. Σπάνιες είναι οι φωτογραφίες στις οποίες το δείχνει, αφού θέλει να προστατεύσει την ιδιοτικότητα της από τα media.