«Ήθελα να υιοθετήσω αλλά...» - Η Ελένη Φιλίνη για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί

Αναπόλησε στιγμές από την καριέρα της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήθελα να υιοθετήσω αλλά...» - Η Ελένη Φιλίνη για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί

Μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων σταρ, η Ελένη Φιλίνη, που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια της σε ένα λαμπερό πάρτι, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αναπολώντας στιγμές από την επαγγελματική της πορεία, και αποκαλύπτοντας γιατί δεν μετάνιωσε που δεν έκανε παιδί, κάτι που έχει σχολιάσει και παλαιότερα.

Η εξομολόγηση της Ελένης Φιλίνη

Η σπουδαία σταρ μιλά για τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» που άφησε εποχή και αποκαλύπτει πως έχουν κάνει πρόταση στην ΕΡΤ για ένα ριμέικ, ωστόσο δεν έχουν λάβει ακόμη απάντηση, θυμάται την εποχή που είχε συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» και δηλώνει πως έχει παιχτεί το εν λόγω επεισόδιο περισσότερο απ’ όλα, ενώ ο Χάρης Ρώμας της είπε πως έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα.

«Λόγω του ρόλου μου, στη σειρά “Για μια θέση στον ήλιο” ο κόσμος ρώταγε να μάθει αν όντως ήμουν τόσο κακιά. Αυτό ήταν επιτυχία» αναφέρει, και έπειτα μιλά για την έλλειψη του πατέρα της, που την επηρέασε και στις σχέσεις της. «Μόνο μικρότερος άντρας θα μπορούσε να σταθεί δίπλα μου για να μπορεί να αντέξει την ενέργειά μου» λέει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει παράλληλα, ένα περιστατικό που βίωσε στα 17 της, όταν δούλευε ως μοντέλο. «Βγαίνω απ’ το δοκιμαστήριο και βλέπω μπροστά μου ολόγυμνο το αφεντικό μου. Τον απείλησα ότι θα του φέρω ένα μπουκάλι στο κεφάλι» αναφέρει.

Σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, δηλώνει πως πρόκειται για μια τεράστια ευθύνη και δεν το έχει μετανιώσει που δεν έγινε μητέρα. «Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι αλλά δε με αφήσανε επειδή δεν ήμουν παντρεμένη. Είδα πόσο ψεύτικα ήταν τα πράματα κάθε εμπόδιο για καλό όμως» συμπληρώνει.

Η Ελένη Φιλίνη ''σπάει'' τη σιωπή της για τη σεξουαλική παρενόχληση

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Τρίτη 3/5 και μεταξύ άλλων μίλησε πολύ ανοιχτά το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης τόσο στο χώρο της αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη κοινωνία. Η ηθοποιός τόνισε πως όπως πολλές γυναίκες έτσι και εκείνη έχει βιώσει παρενόχληση, καθώς έχει περιγράψει και αναλυτικά το σκληρό περιστατικό.

Μιας και αποτελεί γυναίκα, που έχει δουλέψει στο θέατρο μιας άλλης γενιάς τόνισε πως κάποτε τα πράγματα ήταν πιο αθώα και μη παρεξηγήσιμα. Σήμερα αισθάνεται πως έχει χαθεί το όριο και παραδέχτηκε πως δυστυχώς δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες, που κάποια στιγμή στη ζωή τους ήρθαν σε άβολη - δύσκολη θέση.

«Το φλερτ στη δεκαετία του ’80 ήταν όμορφο, ήμασταν και εμείς παιδιά τότε. Φοβάμαι ότι σήμερα όμως το φλερτ μπορεί να το πει κάποιος και σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα έχουμε πάει στο άλλο άκρο που εκεί πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία. Πως δεν είχα βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Ποια γυναίκα δεν έχει βιώσει; Σε οποιοδήποτε χώρο.

Το έπαθα και έχασα αρκετές δουλειές. Αλλά έχω χάσει δουλειές και για άλλους λίγους, δεν είναι μόνο η σεξουαλική παρενόχληση. Υπάρχουν και πολλά άλλα μη αξιοκρατικά» συμπλήρωσε η Ελένη Φιλίνη.