«Κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι...» - Άγριο ξέσπασμα του Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Θέλουν αυτό που λέω να είναι εναντίον της Κατερίνας!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι...» - Άγριο ξέσπασμα του Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

Μετά την επιστροφή του στην εκπομπή, τα βέλη του εξαπέλυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης 26/5 στο Super Κατερίνα καθώς ανέφερε πως διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του για την Ανδρομάχη που δεν πατούσε καλά στις νότες στη Eurovision. Με αφορμή ωστόσο αυτό, θέλησε να αναφερθεί και σε ένα ακόμη θέμα...

"Καταπέλτης" ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Είπα ότι για να στονάρεις είναι 3 οι όροι. Έγινε ερώτηση στην Κύπρια ότι “είπε ο Μικρούτσικος ότι είσαι αδιάθετη” και είπε “να μην τον νοιάζει”. Σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε θέμα στην κυρία Τσιμτσιλή και βγήκε και μπράβο της και είπε ότι σαν ειδικός έθεσα τρεις όρους.

Χτες αυτό το πράγμα βγήκε σαν “Τσιμτσιλή εναντίον Μικρούτσικου” ενώ με δικαίωσε. Μάλλον κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι ανακυκλώνουν τα πράγματα και -μιλάς γενικά κι αόριστα- και θέλουν αυτό που λέω να είναι εναντίον της Κατερίνας».

Ακραίο περιστατικό στον αέρα - Έξαλλος ο Μικρούτσικος έφυγε από το πλατό

Η εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στα θέματα που σχολιάζει αφιερώνει αρκετό χρόνο σε καθημερινή βάση στο Survivor 5, που φέτος είναι η επιτομή του καβγά και των τσακωμών. Ανάμεσα στα πρόσωπα, που βλέπουμε να πουλάνε πολύ είναι ο Εμμανουήλ, μιας και συνεχώς κάνει τα γνωστά ευτράπελα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την άλλη δείχνει φανερά κουρασμένος μαζί του και με όσα κάνει, με αποτέλεσμα συχνά να βγαίνει μαζί του εκτός εαυτού. Την Πέμπτη 19/5 όμως όταν πληροφορήθηκε στον αέρα ότι ο παίκτης έχει μαντικές ικανότητες και πως διαβάζει το χέρι των συμπαικτών του , σηκώθηκε και το έβαλε κανονικά στα πόδια, σε μια στιγμή απίστευτου χιούμορ.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ.

Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα. Φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».