Δε χωρούσε να κάτσει από τα γαρύφαλλα - Αποθέωσαν τον Αργυρό όπως τις παλιές καλές εποχές

Τίμησε τον Ζαφείρη Μελά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε χωρούσε να κάτσει από τα γαρύφαλλα - Αποθέωσαν τον Αργυρό όπως τις παλιές καλές εποχές

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά την ανεπανάληπτη έκπληξη που δέχτηκε για τα γενέθλια του πάνω στην πίστα συνεχίζει τις βραδινές του εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, που εμφανίζονται αγαπημένοι του συνάδελφοι. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 26/5 ο φακός απαθανάτισε τον τραγουδιστή στο Vegas live, όπου εμφανίζεται ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο καλλιτέχνης με denim ντύσιμο, μιας και το συνηθίζει, κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα για άλλη μια φορά. Αυτό όμως που συνέβη τη στιγμή, που ο Μελάς κατέβηκε από την πίστα και έκατσε στον καναπέ του, δίνοντας του το μικρόφωνο, δεν είχε προηγούμενο. Ο Αργυρός λοιπόν άρχισε να τραγουδάει και τα γαρύφαλλα έπεσαν πάνω του απανωτά σε σημείο, που ο φακός δε μπορούσε να τον πιάσει χωρίς αυτά.

Τα λουλούδια που έριξαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό δίπλα στον Ζαφείρη Μελά

Αργυρός - Μελάς

Οι δηλώσεις του Αργυρού για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ

Η κάμερα του Breakfast at Star "πέτυχε" τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το πρωί της Τρίτης 3/5 ο καλλιτέχνης έδωσε λίγες παραπάνω πληροφορίες για το νέο τραγούδι του που κυκλοφόρησε και εξέφρασε την άποψή του για το τι κάνει τον ίδιο να αισθάνεται ελεύθερος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η διασκευή αφορά ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της γιαγιάς του και ήταν πολύ έντονη επιθυμία του να προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα, ενώ εξήγησε πως ελευθερία είναι το "άνοιγμα" της ψυχής.

«Το "Ελεύθερος" είναι το opening τραγούδι του νέου μου δίσκου. Μου το τραγουδούσε η γιαγιά μου όταν ήμουν πολύ μικρός και πάντα ήθελα να το κάνω διασκευή. Είναι ένα συναισθηματικό τραγούδι και δηλώνει πολλά. Ελπίζω να το αγαπήσετε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ τυχερός γιατί συνέπεσα και με το τέλος των περιοριστικών μέτρων και τις μάσκες. Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Η ελευθερία είναι εκεί που ανοίγει η καρδιά σου. Τότε νιώθεις ελεύθερος».