Φανερά συγκινημένος επέστρεψε ο Μαζωνάκης από τις Κάννες - «Το είχα ονειρευτεί από μικρός...»

Οι πρώτες δηλώσεις του από το αεροδρόμιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φανερά συγκινημένος επέστρεψε ο Μαζωνάκης από τις Κάννες - «Το είχα ονειρευτεί από μικρός...»

Η Ελλάδα αυτή τη χρονιά κυριολεκτικά "κατέκλεισε" τις Κάννες, μιας και στο Φεστιβάλ παρευρέθηκαν ουκ ολίγοι celebrities που έδωσαν το παρών και έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Κόκκινο χαλί! Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης, από όπου έφυγε με γεμάτα χέρια, ο οποίος επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, και φανερά συγκινημένος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at Star που τον συνάντησε στο Ελ. Βενιζέλος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη μετά την επιστροφή του

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα πως: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος, είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τέτοιες διακρίσεις στο εξωτερικό για τον πολιτισμό μας, τον κινηματογράφο, τη χώρα μας, και έχω να πω πολλά ευχαριστώ σε εσάς και στον κόσμο...

Πήραμε το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο Φεστιβάλ Καννών...Αφιερώνω αυτή τη νίκη στο θεό και την οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, και στην πίστη μου για τα όνειρα μου που τα διεκδικώ από μικρό παιδί».

Γύρισε με γεμάτα χέρια...

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο "Στο θρόνο του Ξέρξη" και η ταινία έλαβε βραβείο. Τα συναισθήματα του δεν περιγράφονται και αφού επέστρεψε από την εκδήλωση θέλησε να μιλήσει δημόσια για την κατάκτηση αυτή και να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που αγάπησε την πρόσπαθειά του, αλλά και τους συντελεστές που έκαναν πραγματικότητα αυτό το όνειρο, με την εξαιρετική τους δουλειά.

«Η ταίνία μας πήρε το βραβείο. Εύη Καλογεροπούλου το ταλέντο σου μοναδικό, η ψυχή σου ακόμα πιο θεϊκή. Αφροδίτη μου σε ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής γι' αυτό το επίτευγμα.