Πυρ και μανία η Ναταλί Κάκκαβα κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - «Να μην ζητάμε να κάνουμε ζωντανές εκπομπές»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πυρ και μανία η Ναταλί Κάκκαβα κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - «Να μην ζητάμε να κάνουμε ζωντανές εκπομπές»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5) μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπου λίγο αργότερα σχολίασαν μιας και η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων πως θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή, αλλά και… την ατάκα της ότι δεν γνωρίζει που είναι η Σαλαμίνα.

"Κόλαφος" on air η Κάκκαβα με την Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα δεν δίστασε να επικεντρωθεί στις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που είπε ότι θέλει να… μας λέει «καλημέρα» με μία ψυχαγωγική εκπομπή μιας και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το live είναι δύσκολο, οπότε καλό είναι να μένουμε σε γραμμένα φορμάτ και να μην ζητάμε να κάνουμε ζωντανές εκπομπές. Μιλάω και για μένα. Ας μείνουμε στα γραμμένα φορμάτ που προστατεύουν τα πάντα και βγαίνουμε και παρουσιάζουμε αυτά που πρέπει να βγούνε και ας τα αφήσουμε τα live.».

Τα κανάλια που τους "διεκδικούν" μετά τον ΣΚΑΙ - Το τηλεοπτικό μέλλον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα

Μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ απολαμβάναμε την φετινή σεζόν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το κανάλι.

Από την αρχή είχε πολλά προβλήματα, μιας και πολλοί υποστήριξαν πως "έκλεψαν" την θέση του Γιώργου Τσαλίκη, μιας και και εκείνος είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Έτσι, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να συναντιέται με μερικά κανάλι, είτε για να κάνουν κάτι μαζί, είτε χωριστά, μιας και ο Γρηγόρης είχε αναφέρει πρόσφατα πως είναι παντρεμένοι μόνο στην ζωή.

Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα να έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ αλλά και του OPEN.

undefined

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς (δείτε εδώ που θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα σεζόν)

Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.