Τελευταία ξεσαλώματα - ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία του Αυγουστίδη στο bachelor πριν τον γάμο του

Που βρέθηκε με την παρέα του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τελευταία ξεσαλώματα - ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία του Αυγουστίδη στο bachelor πριν τον γάμο του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο καθώς είναι πολύ καλά στα επαγγελματικά του αλλά και στην προσωπική του ζωή τα πράγματα κυλούν πολύ όμορφα, μιας και μαζί με την σύντροφο του Γεωργία έχουν φέρει στη ζωή τον γιο και ετοιμάζονται πολύ σύντομα να παντρευτούν.

Το ζευγάρι μετά την ερωτική απόδραση στα σοκάκια πολύ μεγάλου νησιού, βρίσκεται στη φάση του bachelor πριν τον πολυπόθητο γάμο τους. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποφάσισε να πάρει μερικούς καλούς του φίλους και να γιορτάσει τις τελευταίες στιγμές της ευτυχίας του στον Ναύπλιο. Να σημειωθεί εδώ πως δεν έκαναν τα τυπικά, που κάνει ο γαμπρός αλλά αντίθετα εκείνοι επέλεξαν μια ερημική θάλασσα για να κάνουν το μπάνιο τους.

Στο Ναύπλιο ο Ορφέας Αυγουστίδης για το Bachelor πριν τον γάμο του

To bachelor του Ορφέα Αυγουστίδη

Η σπόντα της Μαρίας Τζομπανάκη για τον γάμο του γιου της

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Προσωπικά της ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα για την μεγάλη επιθυμία της να παντρευτεί ο γιος της.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του παίζουν για πρώτη φορά μαζί, στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός και έχουν εκφράσει πολλές φορές τον ενθουσιασμό τους για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ενώ από τη μεριά της η Μαρία Τζομπανάκη είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της.

«Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη να απαντά: «Η διατύπωση είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν ακριβώς έτσι».