Μπόμπα - Τανιμανίδης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά το ''σάλο'' στο instagram

Που εντόπισε ο φακός το αγαπημένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπόμπα - Τανιμανίδης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά το ''σάλο'' στο instagram

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, άφησαν πίσω τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν στο instagram με αφορμή ανάρτηση της Μπόμπα από την Ιταλία και είπαν να το ρίξουν έξω.

Υπενθυμίζουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα είχε δεχθεί μια σειρά από αρνητικά σχόλια στο instagram ,λόγω του ρούχου που επέλεξε στη φωτογραφία (δείτε την εδώ) , αλλά και επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι άφησε πίσω τα δίδυμα. Το ζευγάρι φυσικά αντιμετώπισε ενωμένο αυτή την περιπέτεια (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση του Τανιμανίδη για τη σύζυγό του).

Που τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός

Ο Στέφανος Τανιμανίδης παρουσίασε χθες το απόγευμα 30/5 το νέο του βιβλίο «Πόντος, δεν ξεχνώ». Από την παρουσίαση φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε ο γιός του Σάκης, αλλά ούτε και η νύφη του. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε λαμπερό και ευδιάθετο, παρά τη συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων 24αώρων.

Μάλιστα έδωσαν και συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου απάντησαν σε όποιον σχολίασε με αρνητικό τρόπο το βαθύ ντεκολτέ.

Αναφορικά με το βιβλίο του πατέρα, είναι μνημειώδες και περιέχει αναλυτικές αναφορές στην ιστορία του Πόντου ανά τους αιώνες μέσα από γεγονότα και πρόσωπα, στην μυθολογία και την γεωγραφία της περιοχής.

Επιπλέον οι μαρτυρίες από Ποντίους πρόσφυγες της πρώτης γενιάς, που ο συγγραφέας κατέχει στο αρχείο του και παρουσιάζονται στις σελίδες του βιβλίου, αποτελούν θησαύρισμα συλλογής του πατέρα του, του ιδίου και συνεργατών του, αλλά και της εξηντάχρονης, προσωπικής εμπλοκής του στα δρώμενα του οργανωμένου ποντιακού χώρου, στις ποντιακές κοινωνίες και τις πολιτιστικές οργανώσεις, τον οδήγησαν στη σύνταξη αυτού του βιβλίου. Tο βιβλίο διανθίζεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό με 400 ανέκδοτες φωτογραφίες. Ανάμεσά τους υπάρχουν γκραβούρες, χάρτες, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες από περιοχές, οικισμούς, οικίες, αλλά και πρόσωπα που έζησαν στα μέρη του Πόντου, που κάποτε έσφυζαν από ελληνισμό.

Κυριακάτικη βόλτα στο πάρκο με τις κόρες του

Ο απόλυτος χαζομπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης δε χορταίνει να περνάει χρόνο με τις κόρες του, γεγονός που είναι ξεκάθαρο από τις συχνές αναρτήσεις του στο Instagram. O πετυχημένος επιχειρηματίας και παρουσιαστής είναι αρκετά ενεργός στα social media αλλά ειδικά από τότε που απέκτησε στη ζωή τα δύο κοριτσάκια του με την Χριστίνα Μπόμπα, ο προσωπικός του λογαριασμός έχει κατακλυστεί από αυτές τις δύο μικρούλες(δείτε εδώ την τελευταία που παίζουν).

Το ζευγάρι κάνει πλέον μια διαφορετική ρουτίνα, που δε θυμίζει σε τίποτα με την προηγούμενη, που είχε. Η τελευταία ανάρτηση του Τανιμανίδη την Κυριακή 29/5 από τη βόλτα με την Αριάνα και τη Φιλίππα το αποδεικνύει για άλλη μία φορά. Η φωτογραφία συνοδευόταν από την πιο γλυκιά λεζάντα: ''Οι Κυριακές μας πλέον έχουν αλλάξει «λιγάκι»….προς το ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όμως!'' και τη μαμά Χριστίνα να σχολιάζει: «η ζωή μου όλη».