Χριστίνα Μπόμπα : ''Είμαι συγκινημένη..." - Το νέο story και το post μετά την κατακραυγή

Τι ανάρτησε η όμορφη παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα : ''Είμαι συγκινημένη...

Με ένα νέο story και μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σήμερα Τρίτη 31/5, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, θέλοντας να δώσει και το δικό της μήνυμα για τα κοινωνικά στερεότυπα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ταξίδι της με τον Σάκη Τανιμανίδη στην Ιταλία, η Μπόμπα δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλιο τόσο για τη φωτογραφία που ανέβασε με το ντεκολτέ όσο και για το γεγονός ότι αφήνει πίσω τα παιδιά της για να κάνει ταξίδια.(Δείτε εδώ τα σχόλια που έλαβε)

Τι έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο instagram

Έδωσε το δικό της μήνυμα σχετικά με τις προκαταλήψεις που υπάρχουν γύρω από το ρόλο της μητέρας στην κοινωνία μας, ζήτησε να στηρίζουμε ο ένας τις επιλογές του άλλου. Απ' ότι φαίνεται έχει λάβει επίσης εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης. Ένα από αυτά ήταν της Μαίρης Συνατσάκη (δείτε εδώ τη δήλωσή της).

.

Το story της Χριστίνας Μπόμπα για να σχολιάσει το συμβαν

Ο Σάκης Τανιμανίδης στηρίζει δημόσια την Χριστίνα Μπόμπα

Μπορεί το Instagram να έχει στραφεί ενάντια στην Χριστίνα Μπόμπα και την απόφασή της να πραγματοποιεί ταξίδια, χωρίς τις δίδυμες κόρες της, αλλά πολλοί celebrities έχουν πάρει το μέρος της, τονίζοντας ότι δεν είναι λιγότερο μανούλα κάποια που προσέχει τις επιθυμίες της, όπως ακριβώς κάνουν και οι πατεράδες (δείτε εδώ πως την στήριξε η Ελεονώρα Μελέτη).

Και μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να προσπαθεί να αποκρούσει όλα αυτά τα σχόλια, αλλά τα μηνύματα είναι καταιγιστικά.

Την έμπρακτη και δημόσια στήριξή του, προς την μαμά των παιδιών του κοινοποίησε τη Δευτέρα 30/5 ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής με μια ανάρτησή του στο Instagram έδωσε το παρών σε όλο το κράξιμο που συμβαίνει στα social media.

Ανέβασε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Εκτός από την δυναμική και πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα. Έγινες και μια υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας τα δύο δίδυμα», έγραψε και συνέχισε τονίζοντας πως τα παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες: «Να κάνεις ό,τι θέλεις να φοράς ό,τι θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό... αυτός ξέρει καλύτερα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης στηρίζει την Χριστίνα Μπόμπα