«Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο...» - Η αποκάλυψη της Μαντώς Γαστεράτου για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Αφού ξέρει πώς θα τα χάσει

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο...» - Η αποκάλυψη της Μαντώς Γαστεράτου για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού της, παραχώρησε συνέντευξη στο πρωινό του Star και απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 1/6. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει (δείτε εδώ φωτογραφία της που ποζάρει στον κήπο της με πιτζάμα και φουσκωμένη κοιλίτσα).

Οι δηλώσεις της Μαντώς Γαστεράτου για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ανταπόκριση του γιου της στο νέο μωρό απάντησε: «Μέχρι χτες νόμιζ πως όλα ήταν καλά. Χτες, όμως, που άρχισα να ανοίγω τα μωρουδιακά, τα ροζ, βλέπει ο Γιώργαρος τη φωλιά και πήγε και κατσικώθηκε και δε σηκωνόταν με τίποτα».

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω. Τρώω καλέ δεν το κλείνω το στόμα μου», είπε χαλαρή για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Εξάλλου την έχει βρει τη λύση για να τα χάσει. «Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο στη δουλειά. Πώς νομίζεις ότι έχασα 25 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη; 25 στην πρώτη και πάμε για άλλα 25»

Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο δεύτερο της παιδί

Η Μαντώ Γαστεράτου περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και αυτό δεν φαίνεται από το χαμόγελο της στις φωτογραφίες, που συνεχώς δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Απολαμβάνει τη μητρότητα και όσα της μαθαίνει ο γιος της Γιώργος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

Με το δεύτερο μωράκι να είναι στην κοιλιά της, ετοιμάζεται σιγά σιγά να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και να γεμίσει ξανά το σπίτι της με αυτή την απίστευτη μωρουδιακή μυρωδιά. Μέχρι τότε απαθανατίζει τον εαυτό της σε αυτήν την ιδιαίτερη φάση του μιας και το μωρό είναι να τους υποδεχτεί με την κοιλίτσα να είναι πολύ μεγάλη.

«Αγάπη είναι λίγο πριν φύγει για δουλειά, μόλις τον έχεις χαιρετήσει και του έχεις δώσει ένα γλυκό φιλί, να αφήνει για λίγο την τσάντα της δουλειάς κάτω και να σου λέει: " είσαι πολύ όμορφη, κάτσε εκεί που πέφτει το φως όμορφα πάνω σου να σε βγάλω μια φωτογραφία..."
Εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι πόση ευτυχία μπορείς να χωρέσεις μέσα σου σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα...
Σ' αγαπώ κύριε Νίκο».