"Λιώνει" ο Ορφέας Αυγουστίδης στο πλευρό του γιου του - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά καθώς μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι καρπός του έρωτά τους, ολοκληρώνοντας έτσι με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός τον οποίο βλέπουμε να πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά «Σασμός» όπου σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τον απαθανάτισε μαζί με την οικογένειά του στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που είχαν βγει βόλτα οικογενειακά.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Αυγουστίδη - Κρασσά με το παιδάκι του

Ορφέας Αυγουστίδης - Μαζί με τον γιο του

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσα: Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αυγουστίδης - Κρασσά

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά

Αυγουστίδης και Κρασσά βόλτα με τον γιο τους

«Η Γεωργία είναι μια...» - Η εξομολόγηση για την σύζυγο του Ορφέα Αυγουστίδη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά το καλοκαίρι, έναν χρόνο μετά τον ερχομό του γιου τους. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 5/4, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

«Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Για το που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, Αθήνα ή Κρήτη, είπε: «Ό,τι θέλει η νύφη και ο γαμπρός, εκείνοι αποφασίζουν».