H σπάνια εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για το σύντροφό της - «Δεν μου πήγε απλά καλά...»

Κλείνουν μαζί ένα χρόνο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
H σπάνια εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για το σύντροφό της - «Δεν μου πήγε απλά καλά...»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη. Παρότι δεν μας έχει συνηθίσει να μιλά τόσο ανοιχτά για τα προσωπικά της, (είχε αποκαλύψει τι είχε βιώσει όταν ήταν με τον Πάριο) μίλησε για τη σχέση της αλλά και για την καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία της.

Η σχέση της Παλαιολόγου με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα

«Δεν μου πήγε απλά καλά αυτή η σχέση αλλά εξαιρετικά καλά. Και θέλω να συνεχίσει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Κλείνουμε έναν χρόνο μαζί. Γνωριστήκαμε μέσω παρέας και κολλήσαμε από την επόμενη μέρα. Ήθελα να έρθει ένας σύντροφος ζωής και τον βρήκα.

Στο παρελθόν το είχα ζητήσει με λάθος τρόπο. Ζητάς ακριβώς τι θέλεις από το σύμπαν, τις προδιαγραφές και όταν έχεις καθαρίσει το τοπίο μέσα σου και έχεις ξεφορτώσει κάποια πράγματα έρχεται» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Επέλεγα να είμαι με άντρες που είχαν τη ζήλια. Ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα για τίποτα. Ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Είναι Υδροχόος, ξέρω που πάω. Δεν έχει κανέναν λόγο να ζηλέψω, υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός, θέλουμε και οι δύο να συμπορευτούμε. Μένουμε μαζί».

Οι δηλώσεις της Παλαιολόγου για τον χρόνο που περνάει και τις πλαστικές

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε για τη σχέση που έχει με τον που περνάει αλλά και για το αν έχει κάνει ή θα έκανε κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της. Η ηθοποιός είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιού, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα έρθουν και για εκείνη τα σημάδια, που θα μαρτυρούν το γήρας.

Η άποψη της πάνω σε όλο αυτό το θέμα είναι πως σίγουρα κανείς θα πρέπει να νιώθει καλά με τον εαυτό του όμως αυτό να μην συνιστά υπερβολή. Αν όμως αισθανόταν πως είχε κάποια ατέλεια που ήθελε παρέμβαση θα την έκανε.

Έτυχε να διαβάσεις κάποιο δημοσίευμα για την προσωπική σου ζωή που σε θύμωσε πολύ;

Κατά καιρούς, έχω διαβάσει «τέρατα» για την προσωπική μου ζωή. Αποκυήματα φαντασίας. Με κάποια έχω θυμώσει και στενοχωρηθεί. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι όταν περάσουν δυο μέρες, δεν θα τα θυμάται κανείς. Όχι, δεν έχω κινηθεί νομικά.

Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει ή σε τρομάζει;

Όχι, δεν με τρομάζει ο χρόνος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να περνάει, πάει να πει πως είμαστε καλά. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι καλά και ωριμάζω. Γνωρίζω τη φθορά και δεν μπορώ να την αποφύγω.

Για τις παρεμβάσεις σε πρόσωπο ή σώμα, ποια είναι η άποψή σου;

Αν είχα ατέλειες στο πρόσωπο ή το σώμα μου που με ενοχλούσαν πολύ, θα το έκανα, δεν θα το άφηνα έτσι. Εγώ δεν είμαι σύμφωνη με τις επεμβάσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα να σε παραμορφώνουν.

Αλέξανδρα Παλαιλόγου

Το κεφάλαιο μητρότητα, είναι κάτι που σε απασχόλησε ποτέ στη ζωή σου;

Από πάρα πολύ μικρή, δεν είχα στο μυαλό μου το θέμα της μητρότητας. Δεν ήμουν και δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδί. Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει αυτή την ανάγκη. Αν ήθελα, κακά τα ψέματα, θα το είχα κάνει. Τα λατρεύω τα παιδιά, αλλά θεωρώ ότι εάν έκανα ένα δικό μου, θα αφοσιωνόμουν πάνω σε αυτό, μην κάνοντας κάτι άλλο.

Όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, τι συμβουλεύεις την Αλεξάνδρα ως γυναίκα και την Αλεξάνδρα ως ηθοποιό;

Την Αλεξάνδρα ως γυναίκα την συμβουλεύω να μην την πιάσει καμία τρέλα κι αρχίσει και βαράει ενέσιμα και γίνει κάποια άλλη. Ως ηθοποιό θα της έλεγα να τολμά, να ονειρεύεται, να δοκιμάζει και να είναι συνεχώς σε εγρήγορση.