«Επανένωση στο Παρίσι!» - Η ανακοίνωση για τo ξεκίνημα των γυρισμάτων της 3ης σεζόν αγαπημένης σειράς

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Επανένωση στο Παρίσι!» - Η ανακοίνωση για τo ξεκίνημα των γυρισμάτων της 3ης σεζόν αγαπημένης σειράς

Είναι γεγονός πως τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Emily in Paris ξεκίνησαν, πράγμα που επισημοποιήθηκε χτες 1/6 μέσα από τον λογαριασμό του το Netflix, ο οποίος πρoχτες 31/5 «κατέβασε» τα Φιλαράκια και έγινε χαμός. Η αγαπημένη σειρά με πρωταγωνίστρια τη Λίλι Κόλινς επιστρέφει με φόντο την Πόλη του Φωτός και οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες.

Μάλιστα, η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε και στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram με την εξής λεζάντα: ««Επιστροφή στο τραπέζι, όχι για συνάντηση πελατών ή δείπνο. Η παραγωγή της 3ης σεζόν ξεκινά τώρα!», με τα διθυραμβικά σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Η ανάρτηση της έναρξης των γυρισμάτων της σειράς Emily in Paris

Και η ίδια η πρωταγωνίστρια, όμως το ανήρτησε με μία φωτογραφία με τη φίλη της, Ashley parklady, που υποδύεται το ρόλο της συγκάτοικου, Mindy.

«Επανένωση στο Παρίσι! Ας ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν», έγραψε στη λεζάντα.

Ποιος Γκαμπριέλ; Αυτός είναι ο πραγματικός σύντροφος της Λίλι Κόλινς από το Emily in Paris

Η Lily Collins είναι από τις ανερχόμενες ηθοποιούς που ήρθε για να μείνει. Είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και αυτό μας το αποδεικνύει στην ολοκαίνουργια σειρά που πρωταγωνιστεί με όνομα Emily in Paris, μια σειρά που έχει σαρώσει παγκοσμίως. Οι φαν της σειράς την θέλουν ζευγάρι με τον Γκάμπριελ, τον συμπρωταγωνιστή της, αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί μιας και η ηθοποιός έχει ήδη σύντροφο με τον οποίο μάλιστα είναι αρραβωνιασμένοι.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στο Rachel Smith του ET και αναφέρθηκε τόσο στον αγαπημένο της, Charlie McDowell, όσο και στην επιτυχία της σειράς του Netflix που πρωταγωνιστεί. Μιας και αναφέραμε τους συντρόφους, εσείς ξέρατε ποια ήταν η πρώην σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη;

ο πραγματικός σύντροφος της Λίλι Κόλινς από το Emily in Paris

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη», είπε δείχνοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. «Ξέρεις, πιστεύω πως ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνω αυτοκριτική, να σκεφτώ τις προτεραιότητές μου και κατά κάποιο τρόπο να σκεφτώ τόσα πολλά πράγματα όσο ήμασταν σπίτι… Ήταν τεράστιο δώρο το να μπορώ να παρουσιάσω δύο πρότζεκτ τώρα μέσω του Netflix παγκοσμίως. Και να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να χαμογελούν με το Emily in Paris, ένας θεός μόνο ξέρει πόσο πολύ το χρειαζόμαστε αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ. Και μετά με το Mank (την καινούργια της ταινία), αισθάνομαι πως υπάρχει μία νοσταλγία που αισθανόμαστε όλοι για εκείνο που ήταν κάποτε ο κόσμος, οπότε υπάρχει αυτός ο τρόπος για να επικοινωνούμε μεταξύ μας».

Η ηθοποιός βρίσκεται σε ετοιμασίες γάμου και δήλωσε πανευτυχής και ευγνώμων: «Ναι, είμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή».