«Πηγαίναμε κάτω από τα δέντρα και ακούγαμε τις βόμβες» - Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της Στέλλας Γεωργιάδου για τον πόλεμο

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πηγαίναμε κάτω από τα δέντρα και ακούγαμε τις βόμβες» - Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της Στέλλας Γεωργιάδου για τον πόλεμο

Πέρα από την Χριστιάνα Καρνέζη, η Στέλλα Γεωργιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 2/6, και μίλησε για την καριέρα της στο τραγούδι, τον φανατικό της θαυμαστή, για την Κύπρο, αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία και όσα βίωσε εκείνη σε αντίστοιχη κατάσταση στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην διαμονή της στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια της ζωής της, όπου έχει δημιουργήσει ένα πάρκο, το οποίο, όμως, έχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς συμπεριλαμβάνει ένα παράξενο στοιχείο, γεγονός που το καθιστά τόσο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, εξήγησε πως ένας από τους θαυμαστές της έγινε, πλέον, φίλος της, ενώ σχετικά με τον πόλεμο επισήμανε την δική της εμπειρία.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Γεωργιάδου για τον πόλεμο

«Τα τελευταία 11 χρόνια μένω στην Κύπρο και κάναμε ένα πάρκο με 200 γαϊδούρια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Σε ένα σχήμα είδα την αφίσα και ήμουν πολύ πιο μικρή, ενώ είχαμε συμφωνήσει κάτι άλλο. Το τραγούδι ‘τώρα μου μιλάει’ είναι η σφραγίδα μου.

Με ακολουθούσαν θαυμαστές παντού, κάτω από το σπίτι, αφήνανε λουλούδια στο αυτοκίνητο, είχα τρομάξει. Μία μέρα μίλησα στον πιο φανατικό θαυμαστή μου, ήταν μαθητής, δεν είπε τίποτα στους γονείς του και ήρθε Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι φίλος μου».

«Βλέπω όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και βλέπω τον εαυτό μου. Πηγαίναμε κάτω από δέντρα και ακούγαμε τις βόμβες. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Δεν έχω ένα πατρικό σπίτι να νιώσω τη ζεστασιά», κατέληξε.

«Είχα τσακωθεί με μια συνάδελφο, μεγάλο όνομα για τη μαρκίζα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη η Στέλλα Γεωργιάδου όπου προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 μετά από τις δηλώσεις του αδερφού του Ανδρέα Ματθαιακάκη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για έναν τσακωμό που είχε με συνάδελφο της τραγουδίστρια για τη μαρκίζα.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα τσακωθεί με μια συνάδελφο. Είχα ένα θεματάκι πάντα με την μαρκίζα. Δεν ξέρω, δεν έκανα ποτέ εγώ καλές συμφωνίες; Δεν ξέρω.

Έτυχε λοιπόν σε σχήμα να έχω κλείσει και να είμαστε στην ίδια καλλιτεχνική φάση και βγαίνει η αφίσα και εγώ είμαι πιο μικρή. Αλλά να σου πω κάτι, την αξία σου την δείχνεις πάνω στη σκηνή και την πίστα».