"Κόλαφος" ο Νίκος Βουρλιώτης για το διαζύγιό του - «Δεν θα μιλήσω γι' αυτό»

«Είναι προσωπική λεπτομέρεια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Παρασκευής (3/6) μέσα από την εκπομπή "Happy Day" προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν στερήθηκα τίποτα από την ζωή μου γιατί αυτό που έκανα ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, αυτές οι άπειρες ώρες μέσα στο studio εκεί ήθελα να είμαι και δεν ήθελα να είμαι κάπου έξω ή κάπου αλλού.

Από την άλλη, σχετικά με την συγκατοίκηση μαζί με την πρώην σύζυγό του τόνισε πως: «Είναι μια προσωπική λεπτομέρεια το ότι μένω με την πρώην σύζυγό μου στο ίδιο σπίτι. Δεν θα μιλήσω για αυτό».

Οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη

«Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου»

Καλεσμένος στην σημερινή (28/11) εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, βρέθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης με τους δυο φίλους να κατευθύνονται προς την όμορφη Ζάκυνθο!

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για το πρώτο του ξεκίνημα ως γελοιογράφος αλλά και για το πώς έφτασε στους Goin’ Through.

«Ήμουν πάντα μία ανήσυχη καλλιτεχνική φύση. Ξεκίνησα από γελοιογραφία ως γελοιογράφος σε έντυπα από μικρή ηλικία/ Δούλεψα.και σε κάποια έντυπα μουσική από το πόστο του Dj και έτσι προέκυψε η ιδέα να κάνω δικές μου μουσικές.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία. Δεν μου αρέσει να εξισώνω σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα. Έχω αποκτήσει μία μουσική ταυτότητα ως Goin’ Through, αλλά αν θεωρήσουμε αυτό το ντουέτο ο Μιχάλης και ο Νίκος είναι δύο άνθρωποι παραγωγικοί που έχουν κάνει μουσική και τραγούδια, όλα αυτά τα χρόνια ο Μιχάλης είναι αυτός που είναι ο μουσικός της υπόθεσης»

Το σχήμα έχει περάσει από διάφορα μουσικά δεινά για να φτάσει στο στόχο του και σε μία εποχή που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν σήμερα».

Για την κόρη του, που είχε και γενέθλια πριν λίγο καιρό, είπε: «Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου. Είναι τεσσάρων. Όταν έρθει πρώτη φορά στο σπίτι αγόρι για την κόρη μου θα κάνω τον σταυρό μου».