«Η επιτυχία των ONE ήταν...» - Το σχόλιο του Πάνου Τσερπές για τον Γιώργο Θεοφάνους

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η επιτυχία των ONE ήταν...» - Το σχόλιο του Πάνου Τσερπές για τον Γιώργο Θεοφάνους

Φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τους ONE καλά κρατεί, καθώς και οι δύο πλευρές μένουν στο δικό τους δίκιο. Μετά τα σχόλια του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την ανάμιξη του μουσικοσυνθέτη στους ONE, ένα ακόμα μέλος του συγκροτήματος πήρε θέση.

Το πρωί της Παρασκευής 3/6, στην εκπομπή «Breakfast@star» παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Τσερπές, ο οποίος απασφάλισε με τις δηλώσεις του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρισκόταν πίσω από τους ONE

«Χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια έχουμε ακόμα χημεία με τα παιδιά από τους ONE. Είμαστε μαζί σχεδόν 23 χρόνια. Μπήκα στους ONE όταν ήμουν 18 χρονών μέσω ενός φίλου μου που με κάλεσε σε μια οντισιόν να του κάνω παρέα.

Άλλαξε όλη μου η ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Την εποχή της Eurovision μας έσκιζαν τα ρούχα, μας πετούσαν στη σκηνή αρκουδάκια, εσώρουχα. Παίρναμε πολλά γράμματα από θαυμαστές, ακόμα έχω μια κούτα», είπε αρχικά ο Πάνος Τσερπές.

Και συνέχισε: «Το τελευταίο μου τραγούδι κατάφερε να μπει σε μια παγκόσμια συλλογή. Ο Γιώργος έκανε κάτι μαγικό, έγραψε υπέροχα τραγούδια και μας έδωσε την αγάπη του. Η επιτυχία των ONE όμως, ήταν μισή μισή. Ο Γιώργος Θεοφάνους βρισκόταν από πίσω, αλλά εμείς ήμασταν μπροστά».

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον Θεοφάνους

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην "κόντρα” του με τον Γιώργο Θεοφάνους σχετικά με τη διάλυση των "ΟΝΕ” που αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους ΟΝΕ, δεν άντεχα άλλο, ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο. Ήταν και η φιλοδοξία για solo καριέρα, αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Σαν αδελφός μου ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους και ακόμα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο οδηγείται στην καταστροφή αν δεν το σταματήσεις. Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να πει ξαφνικά από το πουθενά… Βγαίνει και λίγο κακία, λίγο πικρία, λίγο μικρόψυχο το είδα όλο αυτό ότι οι ΟΝΕ ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων. Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ. Με στεναχωρούν όλα αυτά.

Δεν είμαστε μαλωμένοι. Είμαστε απομακρυσμένοι. Απάντησα σε κάποιες δηλώσεις. Κακό είναι να απαντήσω σε κάποιες δηλώσεις; Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να τα πει ξαφνικά από το πουθενά; Βγαίνει λίγο πικρία και λίγο κακία. Το είδα λίγο μικρόψυχο το 'περιορισμένων δυνατοτήτων'.

Και; Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ! Τα παιδιά μια χαρά έκαναν αυτό που έκαναν για αυτό και πέτυχε όλο αυτό το πράγμα πολύ καλά. Δεν υποτίμησα ποτέ κανέναν ότι εγώ μπορώ να τραγουδάω καλά όλα τα ήδη. Για κάποιον λόγο ήταν εκεί. Μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο. Δεν το είδα όπως εσείς. Μπορεί να ξέρω και κάτι παραπάνω και δεν θέλω να πω. Δεν ήταν ωραίο πράγμα.»