Βγαλμένος απο ταινία - Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει στον υπέροχο κήπο της με το γιο της

Χαλαρή περιμένει το δεύτερο παιδάκι της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Βγαλμένος απο ταινία - Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει στον υπέροχο κήπο της με το γιο της

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το λόγο που δε δείχνει το σύζυγό της στα social, ειναι μια πολυ δυναμική γυναίκα, μιας και είναι πολύ δραστήρια και πετυχημένη στα επαγγελματικά της και παράλληλα καταφέρνει και συνδυάζει όλα τα οικογενειακά της καθήκοντα. Ειναι μανούλα του μικρού Γιωργαρου, οπως τον αποκαλεί η ιδια, και περιμένει και το δεύτερο παιδάκι της.

Η παρουσιάστρια ειναι αρκετα ενεργή στα social media και συνηθιζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα απο την καθημερινοτητα της. Μαλιστα, χθες Σαββατο 4/6 ανέβασε ενα ποστ από τον όμορφο κήπο της με το γλυκό αγοράκι της.

Έχει ένα τεράστιο κήπο στο σπίτι της μέσα στο πράσινο με μια κούνια που απολαμβάνει ιδιαίτερα τώρα που έχει καλό καιρό και ξεκινά το καλοκαίρι. Βλεπουμε λευκές αποχρώσεις με μαξιλαρια σε κίτρινο και γαλάζιο, που δινουν μία boho νότα.

Η Μαντώ Γαστεράτου φωτογραφίζεται στον κήπο της

Η Μαντώ Γαστεράτου φαίνεται πως έχει πάρει αρκετά κιλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά δε πτοείται γιατί ξέρει πως θα τα χάσει

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού της, παραχώρησε συνέντευξη στο πρωινό του Star και απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 1/6. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει (δείτε εδώ φωτογραφία της που ποζάρει στον κήπο της με πιτζάμα και φουσκωμένη κοιλίτσα).

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ανταπόκριση του γιου της στο νέο μωρό απάντησε: «Μέχρι χτες νόμιζ πως όλα ήταν καλά. Χτες, όμως, που άρχισα να ανοίγω τα μωρουδιακά, τα ροζ, βλέπει ο Γιώργαρος τη φωλιά και πήγε και κατσικώθηκε και δε σηκωνόταν με τίποτα».

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω. Τρώω καλέ δεν το κλείνω το στόμα μου», είπε χαλαρή για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Εξάλλου την έχει βρει τη λύση για να τα χάσει. «Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο στη δουλειά. Πώς νομίζεις ότι έχασα 25 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη; 25 στην πρώτη και πάμε για άλλα 25»