Πάτρα: Δίνει μέχρι και 5.000 ευρώ για να εκπληρωθεί το αίτημά της - Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επανεξέταση του DNA

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Δίνει μέχρι και 5.000 ευρώ για να εκπληρωθεί το αίτημά της - Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επανεξέταση του DNA

Όπως αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7/6, το δείγμα του DNA της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είναι στα χέρια των αρχών και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα για τον συσχετισμό του με το αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κάτι από όλα αυτά στέκεται εμπόδιο για την 33χρονη, η οποία ζητά να γίνει επανεξέταση στο αίμα της κόρης της στο οποίο βρέθηκε η κεταμίνη, όπως και η επαλήθευση του DNA στα επτά φιαλίδια αίματος.

Φυσικά, επιθυμεί αυτό να συμβεί σε εργαστήριο που έχει επιλέξει η ίδια, και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας & Εγκληματολογικής Χημείας στην Κρήτη, ενώ είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 5.000 ευρώ για να γίνει πραγματικότητα το αίτημά της.

Το νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για την επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας και του DNA της

«Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της κατηγορούμενης, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News.

«Όταν βγει θα το γλεντήσουνε κιόλας, θα πάνε για ποτάρες!»

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει και κρατείται στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, νέες μαρτυρίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας συνεχίζουν να έρχονται στο φως, και μετά το χαμό με τον χορό της μητέρας της, τώρα βλέπουμε τα λόγια συγγενών οι οποίοι περιμένουν να βγει από τη φυλακή για να το "κάψουν".

Γνωστή του ζευγαριού αποκαλύπτει στο Πρωινό για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας της Ρούλας και τους εράνους που γίνονταν:

«Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα! Δεν έχει η οικογένεια να στηρίξει την Ρούλα. Απλά της λένε να κάνει υπομονή γιατί θεωρούν ότι θα την βγάλουν. Θεωρούν ότι έχουν δύναμη όπως την είχαν. Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει κανείς να τους καλύψει και να τους υποστηρίξει.

Έπαιρνε τηλέφωνο τον Δήμαρχο να της κλείσει το δωμάτιο του Καραμανδανείου, να είναι μόνη της. Έπαιρνε τηλέφωνο την κοινωνική υπηρεσία γιατί ήταν μια «μανούλα χαροκαμένη» που έπρεπε να την λυπηθούν, να την στηρίξουν να πάει στην Αθήνα. Ξέρετε πόσους εράνους είχαμε κάνει στην πόλη; Πόσοι αγώνες έγιναν, ποδοσφαιρικοί, για να μαζευτούν χρήματα, να τους στηρίξει ο κόσμος;»

Σάλος με τις δηλώσεις συγγενών της Πισπιρίγκου

Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν όσα λέει η γνωστή της οικογένειας της Ρούλας για τους συγγενείς της. «Οι δικοί της είναι εξαφανισμένοι. Έχουν κλειδωθεί, δεν κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνουν και δεν κυκλοφορούν. Έως ότου, λένε, να βγει η κόρη τους έξω γιατί είναι αθώα! Και όταν βγει θα το γλεντήσουνε κιόλας, θα πάνε για ποτάρες!», λέει χαρακτηριστικά.