«Είναι πολύ δουλευταρού»- Η δημόσια υποστήριξη της Αντωνά στην Τούνη μετά την αποκάλυψη του αυτοάνοσου

«Είναι ένα παιδί που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι πολύ δουλευταρού»-  Η δημόσια υποστήριξη της Αντωνά στην Τούνη μετά την αποκάλυψη του αυτοάνοσου

H Iώννα Τούνη είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, που απασχολεί το κοινό με τη ζωή, που προβάλλει μέσα από τα social media είτε με ευχάριστες είτε με δυσάρεστες στιγμές. Πολύ πρόσφατα η infuencer αποφάσισε μέσα από μια σειρά stories στο instagram να αποκαλύψει το αυτοάνοσο, από το οποίο πάσχει.

Μετά λοιπόν από αυτή την τολμηρή της κίνηση εκτός του ότι έδωσε κουράγιο σε πολύ κόσμο, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει το αψεγάδιαστο, πήρε πολλά συγχαρητήρια από τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Μαρία Αντωνά, η οποία την Τετάρτη 8/6 μέσα από την εκπομπή ''Ποιος είναι πρωνιάτικα'' την αποθέωσε αποκαλύπτοντας πως τη γνωρίζει πολλά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη.

Η στήριξη τη Μαρίας Αντωνά στην Ιωάννα Τούνη

«Εγώ ξέρω την Ιωάννα από τη Θεσσαλονίκη από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Ήμασταν πάνω μαζί και ήμασταν σε κοινές παρέες. Είναι ένα παιδί που δεν της έχει χαριστεί τίποτα, είναι πάρα πολύ δουλευταρού και έχει ξεκινήσει κυριολεκτικά από το μηδέν και χωρίς καμιά βοήθεια από την οικογένεια.

Όχι μόνο δεν τη βοηθήσανε, αλλά ξέρουμε πως πέρασε κάτι πολύ σοβαρό με τη μητέρα της και την έχασε, το οποίο δεν το δημοσιοποίησε για πάρει προβολή και να συζητιέται στα μέσα. Δουλεύει ασταμάτητα. Ξυπνάει κάθε ημέρα 6 η ώρα το πρωί και μέχρι τη νύχτα δουλεύει non stop. Είναι αυτοδημιούργητη 100%».

Όσα πέρασε η Ιωάννα με τη μαμά της και επιδείνωσα το ψυχοσωματικό της

Τον απόλυτο θρήνο περνάει η Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου στις19/4 το πρωί μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η μητέρα της Τάνια Τούνη, η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο πέθανε τα ξημερώματα και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στο πλευρό της.

«Να πούμε μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή.

Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί, μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται…

Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως η μαμά της εισήχθη στο νοσοκομείο από την Δευτέρα 18/4 με φωτογραφίες που είχε τραβήξει μέσα από το δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Η κυρία Τάνια πάλευε με τον καρκίνο εδώ και πολλά χρόνια, με την Ιωάννα να μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας όπου συζούσε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Θεσσαλονίκη όπου έμεινε μόνιμα η μαμά της.