Μελαχρινή με δυο μέτρα πόδι - Η άγνωστη αδερφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή με δυο μέτρα πόδι - Η άγνωστη αδερφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα κανάλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι προ των πυλών και το μοντέλο ακόμα δεν έχει υπογράψει συνεργασία με κανένα project. Ωστόσο όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Μέχρι τώρα οι φήμες την ήθελαν να παρουσιάζει το νέο ερωτικό ριάλιτι του σταθμού, Love Island, ωστόσο τα νέα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μπορεί και να βρεθεί στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου, στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

Όμως προς το παρόν τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και αυτό που νοιάζει κυρίως το μοντέλο είναι να ζήσει στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης με φίλους και συγγενείς.

Ίδια με την αδερφή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει μια αδερφή που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η Μαριλένα θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο καθώς είναι εξίσου ψηλή, μελαχρινή και με μαύρα μακριά μαλλιά, όμως επέλεξε να ακολουθήσει τον χώρο της επιχειρηματικότητας, και να ανοίξει ένα κατάστημα ένδυσης στην Μύκονο. Μάλιστα εκείνη έχει και μια κόρη, την Νεφέλη που κάνει την Ηλιάνα να τρελαίνεται.

«Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία. Οπότε, στο σχολείο, είχα «θεματάκια»: Με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξής της η Ηλιάνα.

Η κούκλα νέα σύντροφος του Snik μετά την Παπαγεωργίου

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που αποκαλύφθηκε ο χωρισμός του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το μοντέλο να έχει φύγει από την βίλα που συγκατοικούσαν. Παρόλο λοιπόν που δημοσιεύματα λόγω κοινών εμφανίσεων μαζί και με τη μαμά της να έλεγαν πως θα τα ξαναβρούν, ωστόσο, ο καλλιτέχνης γύρισε οριστική σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Και μπορεί να μην γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική ζωή της Ηλιάνας, ωστόσο σύμφωνα με την Soula Glamorous, ο Snik είναι και πάλι σε σχέση με μελαχρινή Θεσσαλονικιά που είναι 23 ετών και εργάζεται στην εστίαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με insta stories που έχουν μοιραστεί οι δυο τους, περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Παρίσι και υπάρχουν και αποδείξεις. Βέβαια, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Snik - Η νέα σύντροφός του

Ανάρτηση Snik

Ανάρτηση συντρόφου του Snik

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων, πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα και μετά τα ταξίδια της στο εξωτερικό, αποφάσισε να φτιάξε και πάλι τη ζωή της.

Φωτογραφίες της συντρόφου του Snik, Γιώτας

Snik νέα σύντροφος

Snik Γιώτα Ιωαννίδου σύντροφος

Snik χωρισμός σύντροφος