Έμειναν "κάγκελο" στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα με τον Σόλων Τσούνη - «Μου έχει σκιστεί...»

Η επική αποκάλυψη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έμειναν

Στο πλατό του Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8/6 ο Σόλων Τσούνης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σπουδές του, αποκαλύπτοντας πως έχει ασχοληθεί με την γραφιστική και τη ζωγραφική, ενώ τόνισε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική στα 24, για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και την απόφασή του να φύγει το 2009 για Παρίσι, αλλά και διάφορα ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια παράστασης...

Οι αποκαλύψεις του Σόλων Τσούνη για το θέατρο

Ο ηθοποιός περιέγραψε απρόοπτα περιστατικά που του έχουν συμβεί στο θέατρο και ανέφερε: «Μου έχει τύχει να σκοντάψω σε είσοδο στο θέατρο. Μου έχουν τύχει διάφορα κουφά. Μου έχει σκιστεί παντελόνι και έχω βγάλει τη μισή παράσταση μετωπικά, πήγαινα όπισθεν.

Μου έχει τύχει σεντόνι, να μη θυμάσαι τι λες. Έχω γλιστρήσει πολλές φορές. Έχω φάει σαβούρες. Τις πιο πολλές σαβούρες τις έφαγα στον Βιοπαλαιστή στη στέγη που ήταν το σκηνικό με νερό».

«Είχε δίκιο η Κάτια Δανδουλάκη που έδιωξε τον Πέτρο Φιλιππίδη»

την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 25/3 ο Σόλων Τσούνης, με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει στο Χυτήριο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Το metoo ήταν πολύ σοκαριστικό στην αρχή. Όλο αυτό που βλέπαμε και ζούσαμε γιατί κάποιες συμπεριφορές τις έχεις ακουστά αλλά εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλα και σοβαρά αδικήματα. Οπότε αυτό ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Έπεσα από τα σύννεφα 100%.

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Προφανώς και είχε δίκιο να κάνει αυτή την ενέργεια. Διαφωνώ απολύτως με την άποψη πως έχουν μερίδιο ευθύνης και τα θύματα. Δεν φταίει καθόλου το θύμα. Είναι κάτι που με σοκάρει και που το ακούω» ανέφερε ο Σόλων Τσούνης.