Απασφάλισε η Τέτα Καμπουρέλη - «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο;!»

Η απίθανη ερώτηση δημοσιογράφου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Τέτα Καμπουρέλη - «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο;!»

Την Τέτα Καμπουρέλη συνάντησε ο φακός του Happy Day σε έξοδό της, και μεταξύ άλλων δεν γινόταν να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για την σχέση που έχει με τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Με το ζευγάρι δεν είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει καθώς τηρούν και οι δύο σιγή ιχθύος σχετικά με το γάμο τους, παρότι υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων που τους θέλει σύντομα να ακολουθούν χωριστούς δρόμους και να παίρνουν διαζύγιο. Για την ώρα ο ίδιος μετά την αποφυλάκισή του έχει κάνει μία στροφή προς τα άγια και επισκέπτεται ναούς κάνοντας τάματα...

Η απάντηση της Καμπουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση

Ωστόσο λοιπόν, όταν την ρώτησαν αν έχουν έρθει σε επικοινωνία, εκείνη ωστόσο έδωσε αφοπλιστική απάντηση... «Έχω παιδιά μαζί του, έχω εγγόνια… Δηλαδή, είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο; Φυσικά και έχουμε επικοινωνία».

Νέα δήλωση στις έντονες φήμες περί χωρισμού

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 30/5 την Τέτα Καμπουρέλη και επιχείρησε να της αποσπάσει δήλωση σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού που έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες.

Η γνωστή αισθητικός βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της Βασίλη Γκουρούση, που αντιμετώπιζε κατηγορίες για κλοπές χρημάτων και κοσμημάτων. ο σύζυγός της μάλιστα έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις για το δράμα του στη φυλακή (δες ποιός τον απέτρεψε από το να βάλει τέλος στη ζωή του).

Η Τέτα δεν θέλησε να πει κάτι για αυτό το θέμα και έβαλε προς το αυτοκίνητο της και έφυγε. «Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, γειά σας», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι πλέον όλη της η περιουσία είναι δεσμευμένη. Δήλωσε μάλιστα: «Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο, αλλά όπως είπα πριν, υγεία να έχουμε… Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται, να δουλεύεις και να ζεις την κάθε μέρα με χιλιάδες προβλήματα, αν θες να μάθεις την πραγματική αλήθεια. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”»