Full in love στο Μονακό - Τα τρυφερά φιλιά στο στόμα του Ηλία Κρασσά με τη Βίκυ Καγιά

Υπέρλαμπροι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Full in love στο Μονακό - Τα τρυφερά φιλιά στο στόμα του Ηλία Κρασσά με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz και η ύπαρξη των δύο τους παιδιών στη ζωή ολοκληρώνει την ευτυχία τους. Το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί όλοι μαζί στο Μονακό, πραγματοποιώντας μια ονειρική βάφτιση στον Κάρολο - Ηλία.

Μπορεί να έκαναν το ταξίδι αυτό για συγκεκριμένο σκοπό παρ' όλα αυτά αποφάσισαν να μείνουν άλλες λίγες ημέρες στην περιοχή για να ξεκουραστούν από τις υποχρεώσεις τους. Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, που δημοσίευσε η Βίκυ στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram, μας αποκάλυψε και πιο δικές της στιγμές με τον σύζυγό της με αποκορύφωμα, το τρυφερό τους φιλί στο στόμα.

Το τρυφερό φιλί της Βικύς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά

Βίκυ Καγιά

Στιγμιότυπα από τα βαφτίσια του γιου Καγιά - Κρασσά στο Μονακό

Μία υπέροχη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας (6/6) βρέθηκαν στο Μονακό προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη βάφτιση του γιού τους, Κάρολου - Ηλία.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, και μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο χορεύει στον χώρο όπου έγινε η βάφτιση του μικρού της.

Καλεσμένη στην ιδιαίτερη αυτή μέρα για το ζευγάρι ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία από τον ιδιαίτερο στολισμό που επέλεξαν οι ευτυχισμένοι γονείς για τον γιό τους.

Θυμίζουμε πως το 2014 το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Παρίσι σε μία λιτή τελετή (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες).

Κάρολος Ηλίας βάφτιση