«Ένιωθα υπερήρωας όταν...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτη Γραμμέλη για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Η συνεργασία της στο Όλα Γκούντ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένιωθα υπερήρωας όταν...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτη Γραμμέλη για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Το πρωί του Σαββάτου 11/6 η Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για την πιο σκοτεινή και δύσκολη περίοδο της ζωής της. Μάλιστα η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου της.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Αφροδίτης Γραμμέλη

H γνωστή τηλεκριτικός αναφέρθηκε σε μία συνεργασία της κατά το παρελθόν την οποία και αναγκάστηκε να διακόψει καθώς παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα υγείας στον γιο της ο οποίος και χρειάστηκε να νοσηλευτεί ενάμιση μήνα στο Παίδων.

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για τις τηλεοπτικές τις συνεργασίες, ενώ έκανε λόγο και για όλα όσα θα συμβούν στο τηλεοπτικό μέλλον των εκπομπών.

Επίσης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στη Φαίη Σκορδά που είπε πως θεωρεί φίλη της και πως είναι από τους ανθρώπους που θεωρεί πως αν μέσα στο βράδυ χρειαστεί κάτι θα είναι από τους πρώτους που θα πάρει τηλέφωνο για να τη βοηθήσουν.

Τα είπε "έξω από τα δόντια" η Αφροδίτη Γραμμέλη

Είναι από τις πιο πετυχημένες δημοσιογράφους και τηλεκριτικούς της χώρας, και πάντα θα πει ότι έχει να πει έξω από τα δόντια, χωρίς κάποιο ωραίο περιτύλιγμα, και είναι εξαιρετικά αυστηρή εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη που φέτος απολαμβάνουμε στον αέρα του Όλα Γκουντ στο ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια, Νάταλι Κάκκαβα, ρώτησε τη δημοσιογράφο για την γνώμη της σχετικά με το αν κάνουν ενημέρωση οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, και εκεί ήταν που έγινε πυρ και μανία.

«Δεν θεωρώ ότι είναι σκληροπυρηνική ενημέρωση, είναι γιαλαντζί. Ο άξονας είναι κοινωνικός και η προσέγγιση είναι διαφορετική. Η προσέγγιση θα πρέπει να γίνει από δημοσιογράφους με δημοσιογραφικά κριτήρια και θα πρέπει να υπάρχει και μια σωστή αλληλουχία θεμάτων.

Δεν μπορείς να έχεις ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι της Πάτρας, να έχεις το θέμα του ζεύγους, δεν θέλω να πω καν τα ονόματα των ανθρώπων, δεν θέλω να τα θίξω, μετά να έχεις ένα θέμα από ένα ριάλιτι, μετά να έχεις μια μόδα με νυχτικά, δεν γίνεται».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Να στελεχωθούν με δημοσιογράφους αυτές οι εκπομπές, γιατί κι εμείς το έχουμε κάνει και μη βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω. Δεν είναι το 10-1 το θέμα, εκεί ο καθένας κάνει την προσπάθειά του και θα κριθεί από τον κόσμο.

Θα πρέπει αυτή η προσέγγιση να γίνεται με σεβασμό και να αναλογίζεται ο καθένας ποιες είναι οι δυνατότητές του και ποιο είναι το όριο που μπορεί να φτάσει, ψάχνοντας ένα θέμα. Υπάρχουν και κάποιες εκπομπές με δημοσιογράφους εξειδικευμένους που προσεγγίζουν τα θέματα πολύ διαφορετικά και το έχουμε δει, και στον ΑΝΤ1 γίνεται αυτό και το επισημαίνω».