"Την έβαψε" για τα καλά η μικρή Λένια - Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια

Είναι μία γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας περνάει καθημερινά πολύ χρόνο με την οικογένειά του και την γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση. Παρόλο που τα δύο τους παιδιά μεγαλώνουν όλο και περισσότερο, και αυτό φαίνεται από την τελευταία ανάρτηση του Ολυμπιονίκη με την μεγάλη του κόρη, το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ και κάθε φορά δοκιμάζουν και κάτι άλλο για να απασχοληθούν δημιουργικά.

Η κατάσταση, όμως, ξεφεύγει όταν ένα παιδί μένει μόνο του κρατώντας μαρκαδόρους στα χέρια του και το ίδιο συνέβη και με την μικρή Λένια, η οποία, ευτυχώς δεν ζωγράφισε όλο το σπίτι, αλλά επικεντρώθηκε στο πρόσωπό της. Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο το μοιράστηκε ο πατέρας της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το κοινό του ξετρελάθηκε.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του, Λένια

«Καλά πήγε αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της αθλήτριας στην φωτογραφία που ανήρτησε λίγες ώρες πριν.

Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Δεν την αφήνει από την αγκαλιά του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας τα τελευταία χρόνια εκτός από τις επιδόσεις του στα αθλητικά δρώμενα απασχολεί τα media με την πολύ όμορφη οικογένεια, που έχει φτιάξει με την Βασιλική Μιλλούση. Ο πρωταθλητής στους κρίκους μπορεί να έχει ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα λόγω των προπονήσεων, όταν όμως είναι χαλαρός αφοσιώνεται στην οικογένειά του.

Μέχρι στιγμής έχει δύο πολύ όμορφες κορούλες, οι οποίες γεννήθηκαν σε κοντινό διάστημα η μία από την άλλη, συνεπώς έχουν ακόμα δύο μωρά να φροντίζουν. Μετά την οικογενειακή απόδραση τους και τα μπάνια με τα παιδιά στη θάλασσα, ο Πετρούνιας έκανε άλλη μια τρυφερή ανάρτηση. Την Τρίτη 24/5 πήρε την μια από τις κόρες του και την είχε στην αγκαλιά του με το μάρσιπο. Μάλιστα ο ίδιος έγραψε πως πρόκειται για καθημερινή τους συνήθεια.

«Η καθιερωμένη μας», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας