Στα σοκάκια της Μυκόνου με μίνι φόρεμα που είχε αβυσσαλέο ντεκολτέ - Βραδινό έξοδος για την Μαρίνα Πατούλη

Φουλ ανανεωμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα σοκάκια της Μυκόνου με μίνι φόρεμα που είχε αβυσσαλέο ντεκολτέ - Βραδινό έξοδος για την Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να έχει αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει τις βόλτες της στο νησί των ανέμων. Ναι μεν έχει ρίξει όλο της το βάρος στο κατάστημα που έχει ανοίξει, όμως πάντα θέλει λίγο χρόνο για να διασκεδάζει και να ξεφεύγει από τη δουλειά.

Πρόσφατα λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα σοκάκια του νησιού να κάνει τη βόλτα της παρέα με φίλους, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

Η Μαρίνα Πατούλη για ακόμη μια φορά ήταν άκρως εντυπωσιακή. Φορούσε ένα μίνι φόρεμα με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με χρυσά σαμπό και τζιν τζάκετ που είναι δικής της συλλογής.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στην Μύκονο

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος βραδινή έξοδος

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίνας Πατούλη που λίγοι γνωρίζουν

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να είναι πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή, ωστόσο περνά κι εκείνη τον δικό της Γολγοθά. Η πρόεδρος της UNESCO πριν από αρκετό καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου,Έλα, χαμογέλα” και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια, ωστόσο το αντιμετωπίζει λαμβάνοντας φυσικά την κατάλληλη και απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή.

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω», είχε πει χαρακτηριστικά.