«Ο Κοκλώνης των πέντε ηπείρων και των...» - Για ακόμη μία φορά στο "στόχαστρο" του Μουτσινά ο επιχειρηματίας

Οι ατάκες του δίνουν και παίρνουν!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο Κοκλώνης των πέντε ηπείρων και των...» - Για ακόμη μία φορά στο

Για ακόμη μία φορά ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, χάρισε στιγμές μοναδικού γέλιου, όταν έκανε το καθιερωμένο Stand Up το μεσημέρι της Τρίτης 14/6. Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τι έκαναν οι διάσημοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος , όπως η «ολόχρυση» Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στη Μύκονο που τόσο αγαπά και ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους στη Γαλλία.

Η επική ατάκα για τον Κοκλώνη

Ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αδυναμία του, Νίκο Κοκλώνη, που εθεάθη να οργώνει την έρημο με το τζιπάκι του παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή. Ο CEO της Barking Well Media σαν σωστός Mr. Travel πήγε στην Αίγυπτο για να γλιτώσει τη μουντάδα της Ελλάδας.

«Ο Κοκλώνης τον πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών θαλασσών. Είναι πρακτικός, άκουσε ότι έρχεται κακοκαιρία και ζέστη χώθηκε έρημο» ήταν το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά και έπεσε πολύ γέλιο!

Τα πάνω κάτω στο Καλό Μεσημεράκι: Έχει αποχωρήσει εδώ και 2 εβδομάδες και δεν το γνώριζε κανείς

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς είναι πως πλέον στην εκπομπή δεν θα βλέπουμε τον... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr