«Αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση» - Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για την νέα ομάδα του GNTM 5 και τις αλλαγές

«Είναι πολύ συγκινητικό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση» - Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για την νέα ομάδα του GNTM 5 και τις αλλαγές

Πιο ανανεωμένο από ποτέ επιστρέφει το GNTM 5 και σήμερα 14/6 έγιναν γνωστά όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star για τον νέο κύκλο και τις ετοιμασίες.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τον νέο κύκλο του GNTM

«Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε, έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα.

Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους.

Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Η πρώτη ανάρτηση της με την νέα ομάδα του GNTM 5

Η νέα και ανανεωμένη ομάδα του GNTM 5 έχει πια κλειδώσει και εκτός από την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καραβά αναμένεται να δούμε και 3 ακόμα νέα πρόσωπα. Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες με την νέα ομάδα.

«Gntm season 5 loading! #thefiercefive #gntmgr», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined