Τούρτα υπερπαραγωγή για τον Σαντικάι! Οι δημόσιες τρυφερές ευχές της εγκυμονούσας Νάργες για τα γενέθλιά του

«Έκανες μια ευχή πολύ συγκεκριμένη όταν έσβησες τα κεράκια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τούρτα υπερπαραγωγή για τον Σαντικάι! Οι δημόσιες τρυφερές ευχές της εγκυμονούσας Νάργες για τα γενέθλιά του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λάουρα Νάργες μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι καθώς σε πολύ λίγο αναμένεται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς (δείτε εδώ το φύλο του μωρού τους). Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε μια άκρως τρυφερή έκπληξη από την αγαπημένη του με αφορμή τα γενέθλιά του.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media θέλησε να κάνει κάποιες τρυφερές αναρτήσεις. Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά:

«Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο ακριβώς στα γενέθλιά σου ήμασταν φίλοι. Έκανες μια ευχή πολύ συγκεκριμένη όταν έσβησες τα κεράκια. Και φέτος… όσο σβήνεις τα κεράκια της τούρτας σου περιμένουμε να γίνουμε τρεις! Η ευχή σου έγινε πραγματικότητα με το παραπάνω!

Και αυτό σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλες οι ευχές σου να πραγματοποιούνται και να αποκτάς όλα όσα ποθείς. Εγώ θα είμαι δίπλα σου, πάντα εκεί μαζί σου, να σε στηρίζω και να σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή. Χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα, σύντροφο, συνοδοιπόρο, partner in crime και soon to be daddy του κόσμου όλου!».

Η τρυφερή έκπληξη της Λάουρας Νάργες στον Χρήστο Σαντικάι

Τρυφερή ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

Λάουρα Νάργες ανάρτηση στο instagram
Η τούρτα έκπληξη στον Χρήστο Σαντικάι

''Γνωρίζουμε ήδη το όνομα του μωρού...''

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε την Λάουρα Νάργες, η οποία παραχώρησε κάποιες δηλώσεις. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωινό του Σαββάτου 11/6, προβλήθηκαν οι απαντήσεις που έδωσε στη δημοσιογράφο, σχετικά με τον Χρήστο Σαντικάι, την επισημοποίηση της σχέσης του, αλλά και τις ετοιμασίες για τον ερχομό του πρώτου τους μωρού.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ η μέλλουσα μανούλα φροντίζει να μας τροφοδοτεί συχνά με αναρτήσεις με την κοιλίτσα της στο instagram. H τελευταία ήταν χθες από το σαλόνι της, όπου σχολίασε χιουμοριστικά το γεγονός ότι δεν θα κάνει τίποτα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (δείτε εδώ την ανάρτηση).

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο», είπε.

«Το παιδικό δωμάτιο το ετοιμάζουμε σιγά – σιγά. Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη. Αισθάνομαι τέλεια που σε λίγο καιρό θα με φωνάζουν μαμά».

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε τέλος και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες.

«Ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη μου τους πρώτους μήνες. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να τους έρθει εύκολα. Είχα άγχος αν θα πάθει τίποτα το μωρό και κάναμε συχνά εξετάσεις. Το μωρό είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που είναι εντάξει το μωρό, αντέχω. Δε με ένοιαζε το φύλο του μωρού, αλλά το ένιωθα ότι θα είναι αγόρι από την πρώτη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.