«Με ενδιαφέρει πολύ η ηθοποιία» - Η Ναυσικά αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Θα ήθελε να της κάνουν πρόταση για...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με ενδιαφέρει πολύ η ηθοποιία» - Η Ναυσικά αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια (δείτε εδώ ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ναυσικάς).

Τα επαγγελματικά σχέδια της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Δεν ξέρω τι θέλω, και με έπιανε το υπαρξιακό μου πολύ συχνά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ακολουθήσω την ηθοποιία, αλλά γενικότερα είμαι ανοιχτή. Εμένα η ζωή μου έχει δείξει ότι όσες φορές έχω ρισκάρει μου έχουν βγει πάρα πολλά πράγματα.

Ακόμα και το Survivor προέκυψε επειδή δεν είχε δουλειά εκείνο το διάστημα και πραγματικά είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό», δήλωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να της γίνει μία πρόταση για παρουσίαση ή για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Ναυσικά εξηγεί την στρατηγική της στο παιχνίδι

Πέντε μήνες παρέμεινε στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και όταν επέστρεψε στην Αθήνα παραδέχτηκε ότι τα βρήκε αρκετά σκούρα. Το πρωί της Τετάρτης 1/6 το μοντέλο βρέθηκε στον καναπέ του «Love It» και έκανε μια ανασκόπηση για την συμπεριφορά της όσο βρισκόταν στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

«Στην αρχή σκεφτόμουν να μην παίξω στην ατομική ασυλία, για το διάστημα που δεν έπαιζα και τα άλλα παιχνίδια. Πριν από αυτό όμως εγώ είχα γίνει πολύ καλύτερη παίκτρια και κέρδιζα, όμως μετά είχα το στομάχι μου και με εντολή γιατρού δεν έπαιζα.

Όταν ήρθε η ατομική ασυλία επειδή εγώ νόμιζα ότι όλα θα γίνουν καλά και ότι θα γίνω μια χαρά, θα επιστρέψω και θα συνεχίζω στο παιχνίδι, πήγα για την ατομική ασυλία. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, γιατί νόμιζα ότι θα γίνω καλά, δεν είχα προβλέψει ότι δεν θα γίνω καλά», παραδέχτηκε το μοντέλο.