«Περνάω τη φάση που αν έκανα τώρα...» - Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα επαγγελματικά της

Ποια είναι η ιδανική εκπομπή για εκείνη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περνάω τη φάση που αν έκανα τώρα...» - Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα επαγγελματικά της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Παρασκευής (17/6). Η ηθοποιός που πέρασε μερικές δύσκολες μέρες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά της, για την παρουσίαση του Game Of Chefs και για το αν θα πήγαινε στο Survivor.

Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως αν έκανε κάτι τώρα, θα ήταν μια εκπομπή με περισσότερο κέφι.

«Περνάω διάφορες φάσεις. Τώρα περνάω τη φάση που αν έκανα εκπομπή θα ήταν κάτι σε πιο διασκεδαστικό. Ένα παιχνίδι, κάτι που θα είχε πιο πολύ κέφι και χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

«Με έχουν απατήσει, καλό είναι να μην...»

Το πρωί της Παρασκευής 11/2 η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια προσχώρησε σε κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή καθώς δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει απατηθεί από σύντροφό της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως η προδοσία είναι κάτι που την αγχώνει. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχουν απιστίες και απιστίες, σχέσεις με σχέσεις, δεν αντιδράς το ίδιο κάθε φορά.

Αναλόγως με το τι έχει συμβεί, αναλόγως την απιστία, αναλόγως την σχέση, αναλόγως πως νιώθω, είναι σχετικό δεν υπάρχει κανόνας. Καλό είναι να μην συμβαίνει. Μου έχει συμβεί να με απατήσουν...Σίγουρα είναι κάτι που σε σοκάρει».