«Ο Σιμαρδάνης από τον Φιλιππίδη και τη σύζυγό του...» - "Καταπέλτης" ο Γιώργος Ψάλτου με τις αποκαλύψεις του

Μίλησε ανοιχτά για τον ξυλοδαρμό του από τον ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Σιμαρδάνης από τον Φιλιππίδη και τη σύζυγό του...» -

Ο Γιώργος Ψάλτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη (τον οποίο έχει καταγγείλει) και για τα όσα πέρασε ο εκλιπών Χρήστος Σιμαρδάνης σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Σε καμιά περίπτωση δεν έχω καμία μορφή χαιρεκακίας απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο θεωρώ όμως ότι πρέπει να επέλθει δικαίωση. Την περίοδο που βίωνα αυτές τις καταστάσεις είχα έντονο το στοιχείο του φόβου, για αυτό δεν το είχα εξωτερικεύσει. Δεν ζήτησα εγώ εργασία από τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνος με παρότρυνε να είμαι μαζί του. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήμουν σάκος του μποξ. Του μίλησα και πήγα και χαρτί γιατρού και μου απαντούσε «εγώ;», αποκάλυψε αρχικά για την συνεργασία τους.

Οι αποκαλύψεις του Ψαρρού για Φιλιππίδη και Σιμαρδάνη

«Πληγώθηκε πολύ ο Χρήστος Σιμαρδάνης από τους συγκεκριμένους ανθρώπους, άσχετα που μετά ο Χρήστος δεν είχε τη δύναμη και το σθένος λόγω αυτού που περνούσε. Βρέθηκε κοντά του το συγκεκριμένο ζευγάρι» , εξομολογήθηκε.

«Ήταν κι ο ίδιος παθών σε άλλα επίπεδα λεκτικής φύσεως ως επί το πλείστον. Με έπιασε και μου εκμυστηρεύτηκε κάτι ζητώντας μου συγγνώμη, ότι γνώριζε από τη σύζυγό του πως θα είσαι ο σάκος του μποξ και θα ήταν καλό να αποχωρήσω. Και μου είπε πως δεν μου το ανέφερε γιατί ήξερε πως πόσο ανάγκη έχω τη δουλειά» πρόσθεσε.

Εξελίξεις με τον πλειστηριασμό της πολυτελούς μεζονέτας τους στο Π. Ψυχικό

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία ωστόσο διεκόπη την Πέμπτη 18/6, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ξανά στο προσκήνιο και στο "σφυρί" βρίσκεται η πολυτελής μεζονέτα του στο Παλαιό Ψυχικό, με νέα τιμή εκκίνησης τα 900.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στις 27 Ιουλίου θα χτυπήσει το ηλεκτρονικό «σφυρί» για την πολυτελή μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό, με νέα τιμή πρώτης προσφοράς. Έπειτα από προσφυγή της Intrum Hellas, το τριώροφο σπίτι του υπόδικου ηθοποιού και της συζύγου του βγαίνει σε επαναληπτικό πλειστηριασμό, με τιμή εκκίνησης τα 900.000 ευρώ, από 645.000 ευρώ που είχε οριστεί αρχικά.

Η μεζονέτα του ζεύγους στο Ψυχικό κατασχέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 για ποσό 450.000 ευρώ, υπέρ της VEGA I NPL Finance Designated Activity Company, με επισπεύδουσα την Intrum Hellas. Το ποσό αυτό αποτελεί «μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας, σύμφωνα με την από 31/05/2021 επιταγή της προς πληρωμή» όπως αναφέρεται.

Ως τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί η εμπορική αξία του ακινήτου κατά την κατάσχεση που, με βάση την έκθεση εκτίμησης, ανέρχεται σε 290.250 ευρώ για το δικαίωμα του 50% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας που ανήκει στον Πέτρο Φιλιππίδη και, αντίστοιχα, για το 50% που ανήκει στην Ελπίδα Νίνου. Έτσι, η αρχική συνολική τιμή εκκίνησης είχε διαμορφωθεί σε 645.000 ευρώ.

Από 900.000 ευρώ ξεκινά η τιμή για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Φιλιππίδη

Ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 27 Απριλίου, όμως ανεστάλη με εντολή της επισπεύδουσας, η οποία κατόπιν κατέθεσε αίτηση ανακοπής στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας τη διόρθωση της τιμής πρώτης προσφοράς.

Το δικαστήριο, που συνεδρίασε στις 2 Ιουνίου, έκανε τελικά εν μέρει δεκτό το αίτημα, ορίζοντας τη νέα τιμή πρώτης προσφοράς στα 900.000 ευρώ. Η σχετική απόφαση βασίστηκε στο σκεπτικό ότι το εν λόγω ακίνητο αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 122,30 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 113,50 τ.μ. και όροφο επιφάνειας 104,60 τ.μ..

Επίσης, το δικαστήριο έκρινε ότι η μεζονέτα βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών που έχει ανεγερθεί το 1997 με τη χρήση αξιόλογων υλικών, έχει συντηρηθεί ως σήμερα σε πολύ καλό βαθμό, καθώς και ότι διαθέτει εσωτερική πισίνα και βρίσκεται σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή, από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Αττικής, στο Παλαιό Ψυχικό, με ικανοποιητική προσβασιμότητα και όμορφο φυσικό περιβάλλον.