Φανερά αδυνατισμένη η Μαρίνα Πατούλη στη νέα της φωτογραφία - Πόζαρε με καυτό σορτσάκι και στέμμα στα μαλλιά

Κορμάρα στα 54

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φανερά αδυνατισμένη η Μαρίνα Πατούλη στη νέα της φωτογραφία - Πόζαρε με καυτό σορτσάκι και στέμμα στα μαλλιά

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση την οποία προσπαθεί να περάσει και σε όλες τις γυναίκες. Για το λόγο αυτό μάλιστα μέσα από πολλές αναρτήσεις της στα social media, στέλνει μηνύματα γεμάτα νόημα.

Χθες Κυριακή 19/6, η επιχειρηματίας δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της που αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε με "καυτό" τζιν σορτσάκι αναδεικνύοντας τα πόδια της τα οποία φαίνονται πολύ αδύνατα (δείτε εδώ) και τοπ με άνοιγμα μέχρι τον αφαλό. Στα μαλλιά της μάλιστα, φόρεσε ένα τεράστιο χρυσό στέμμα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Καθεμία γυναίκα έχει το δικαίωμα να νιώθει «Princess” στην οικογένεια της, στα παιδιά της, στην επαγγελματική δραστηριότητα της ,στο σπιτι της!!!», έγραψε στη λεζάντα της.

Μαρίνα Πατούλη αδυνατισμένη Instagram

Τα μυστικά της Πατούλη για να παραμένει αδύνατη

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 54 ετών, ωστόσο, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σώμα και κυρίως πολύ ωραία πόδια. Για αυτό κιόλας μπορεί να φοράει άνετη κοντά σορτσάκια και να περπατάει στα στενά της Μυκόνου.

Τον τελευταίο καιρό, έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της. Μάλιστα, πουλάει κομμάτια της συλλογής της στο κατάστημα που άνοιξε στο νησί των ανέμων.

Μπορεί λοιπόν να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα πλέον, ωστόσο, πάντα προσέχει την διατροφή της για να μην ξεφεύγει. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!