Mega Καλημέρα: «Τη θεωρώ αδιάκριτη ερώτηση...» - Φανερά ενοχλημένη η Κόνι Μεταξά

«Χτυπάς ευαίσθητο σημείο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mega Καλημέρα: «Τη θεωρώ αδιάκριτη ερώτηση...» - Φανερά ενοχλημένη η Κόνι Μεταξά

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/6 η Κόνι Μεταξά η οποία μίλησε για την παρουσίαση των Mad Video Music Awards, για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση ενώ αποκάλυψε και την ερώτηση που την εκνευρίζει όσο καμία άλλη.

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος βοήθησε πάρα πολύ στα τηλέφωνα για επιβεβαιώσεις. Πήρε 300 τηλέφωνα. Εγώ πήρα 10 άτομα. Θα έχουμε έξι κουμπάρους. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι. Δεν έχω κάποιο κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Έγινε πρόταση γάμου και όχι μόνο μία.

Μάριος Καπότσης είναι αυτός. Είναι απρόβλεπτος. Ο Μάριος είναι ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει, με βάζει στη θέση μου. Όταν είπα στον μπαμπά μου ότι παντρεύομαι μου απάντησε ‘Μπράβο αγάπη μου’. Εννοείται ότι θα τραγουδήσει στον γάμο και χωρίς λεφτά. Κανένας δεν ήθελε να φέρει παιδιά στον γάμο. Αυτοί που ήθελαν μου είπαν ότι δεν μπορούσαν και τους καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι όμως βρήκαν άκρη».

Η ερώτηση που εκνευρίζει την Κόνι Μεταξά

Αναφορικά με την ερώτηση που κάνουν οι δημοσιογράφοι και εκνευρίζεται:

«Δεν με εκνεύρισε που είπαν ότι είμαι έγκυος. Με εκνευρίζει όμως όταν ρωτάνε μία γυναίκα αν είναι έγκυος ή αν λένε ότι παντρεύεται επειδή είναι έγκυος. Πού ξέρεις αν μπορεί να κάνει παιδί ή όχι και αν της χτυπάς ευαίσθητο σημείο; Τη θεωρώ αδιάκριτη ερώτηση. Καταλαβαίνω ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να το ρωτήσει, είναι η δουλειά του, αλλά είναι μία ερώτηση αδιάκριτη για ένα ζευγάρι που θέλει να αποκτήσει παιδί και δεν μπορεί.

Ή μπορεί και μια γυναίκα να αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει και αν το πει δημοσίως φοβάται να μην την κράξουν. Η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της. Είναι δική της απόφαση. Αυτή το κρατάει μέσα στο σώμα της για εννέα μήνες, αυτή το γεννάει», είπε η Κόνι Μεταξά εκνευρισμένη.

Το ξέσπασμά της όταν την ρωτάνε πότε θα κάνει παιδί

Η όμορφη και ταλαντούχα σε ότι κάνει Κόνι Μεταξά, σε λίγες μέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση, και σε πρόσφατες δηλώσεις της, αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για εκείνη την μέρα, μιας και όπως ανέφερε απαγορεύονται τα παιδιά, ενώ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν με όσα έγραψαν για το γεγονός.

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν είμαι έτοιμη. Και με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Καταρχάς, όταν λες σε μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, υπονοείς ότι έχει παχύνει. Είχα ανεβάσει τις προάλλες μια φωτογραφία που ήταν πρησμένη η κοιλιά μου από το άγχος και μετά έγραψαν αυτό το πράγμα. Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό και πολύ άσχημο.

Δεν ξέρεις αν η άλλη γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά και αν θα της χτυπήσεις ένα ευαίσθητο σημείο. Έχει συμβεί σε φίλες μου αυτό, να τις ρωτάνε «πότε θα κάνεις παιδί;» ή «μήπως είσαι έγκυος;» και εκείνες να κάθονται να κλαίνε. Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ! Για μένα είναι κόκκινη γραμμή…».