«Αυτό που δεν αντέχω είναι...» - Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της, Μάριο, λίγο πριν το γάμο τους

«Είναι ο καλύτερος μου φίλος»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αυτό που δεν αντέχω είναι...» - Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της, Μάριο, λίγο πριν το γάμο τους

Λίγο πριν την παρουσίαση των MAD VMA 2022 και τον επικείμενο γάμο της, η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το γάμο της χρονιάς με τον αγαπημένο της, Μάριου Καπότση . Η τραγουδίστρια μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της, τους έξι κουμπάρους αλλά και για τον αρραβωνιαστικό της (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Οι δηλώσεις της Κόνι μεταξα για τις προετοιμασίες του γάμου της

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος βοήθησε πάρα πολύ στα τηλέφωνα για επιβεβαιώσεις. Πήρε 300 τηλέφωνα! Θα έχουμε έξι κουμπάρους. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι! Δεν έχω κάποιο κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου… Είναι απρόβλεπτος!» ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Ο Μάριος είναι ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει, βοηθάει και άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του, είναι πολύ σημαντικό για μια δυναμική γυναίκα. Μιλάει πάρα πολύ στο τηλέφωνο! Αυτό που δεν αντέχω είναι που συνέχεια με μαλώνει. Κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο» αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

«Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό!» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά για όσα γράφονται για το γάμο της

Η όμορφη και ταλαντούχα σε ότι κάνει Κόνι Μεταξά, σε λίγες μέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση, και σε πρόσφατες δηλώσεις της, αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για εκείνη την μέρα, μιας και όπως ανέφερε απαγορεύονται τα παιδιά, ενώ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν με όσα έγραψαν για το γεγονός.

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν είμαι έτοιμη. Και με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Καταρχάς, όταν λες σε μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, υπονοείς ότι έχει παχύνει. Είχα ανεβάσει τις προάλλες μια φωτογραφία που ήταν πρησμένη η κοιλιά μου από το άγχος και μετά έγραψαν αυτό το πράγμα. Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό και πολύ άσχημο.

Δεν ξέρεις αν η άλλη γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά και αν θα της χτυπήσεις ένα ευαίσθητο σημείο. Έχει συμβεί σε φίλες μου αυτό, να τις ρωτάνε «πότε θα κάνεις παιδί;» ή «μήπως είσαι έγκυος;» και εκείνες να κάθονται να κλαίνε. Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ! Για μένα είναι κόκκινη γραμμή…».