«Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο γιατί...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά

« Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο γιατί...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά

Ο επερχόμενος γάμος της Κόνι Μεταξά είναι γεγονός, και αν κρίνουμε από το μπάτσελορ σίγουρα θα είναι ένα ξέφρενο φαντασμαγορικό πάρτι ο γάμος, έτσι ακριβώς όπως το φαντάζεται και εκείνη, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα. Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα λοιπόν προβλήθηκε την Παρασκευή 17/6 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, και έγιναν κάποιες μικρές αποκαλύψεις...

H Kόνι Μεταξά αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες γύρω από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, αποκαλύπτοντας πως οι κουμπάροι θα είναι έξι και πως απαγορεύονται τα παιδιά ώστε οι γονείς να μην έχουν άγχος και να απολαύσουν την βραδιά.

Οι αποκαλύψεις της Κόνι για τον γάμο της

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος» είπε η Κόνι Μεταξά ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε:

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο».

Τελικά θα πάει και ο Ξιαρχό στο γάμο

Ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει σχετικά με τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά, καθώς η φιλία τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, μίλησε το πρωί της Τρίτης 17/5 στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για το γάμο της, ο οποίος πλησιάζει, και αποκάλυψε αν θα παρευρεθεί.

«Θα πάω στον γάμο της Κόνι Μεταξά. Επειδή με την Κόνι θα συνεργαστούμε στα MAD VMA… είμαστε πάρα πολύ καλά. Σαν τα παιδάκια που παίζουν με τα κουβαδάκια στην παραλία, γίναμε πάλι φίλοι. Οπότε ναι, θα είναι ένα καλοκαίρι με πολλές συνεργασίες με την Κόνι», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η αποκάλυψη του Ξιαρχό για το γάμο της Μεταξά