Αυτοψία στη ζωή του Γιώργου Τράγκα - Από την γειτονιά στο Μεταξουργείο στην "αμύθητη" περιουσία

Την Πέμπτη στις 24:00, στον Alpha

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αυτοψία στη ζωή του Γιώργου Τράγκα - Από την γειτονιά στο Μεταξουργείο στην

Μετά από το "σκάνδαλο" που έχει ξεσπάσει σχετικά με την περιουσία του και όλο αυτό το "θρίλερ" της υπόθεσης, η εκπομπή Αυτοψία αποφάσισε να "βουτήξει" την Πέμπτη 23/6 στις 24:00,στα άδυτα της ζωής του Γιώργου Τράγκα, και να ξεδιαλύνει όσο μπορεί το μυστήριο αυτό.

Μία ιστορία με πλοκή, διαπλοκή, έρωτες και κόντρες, τραπεζικές θυρίδες και πολυτελή ακίνητα, κρυφές διαθήκες και δικαστικές διαμάχες, και μία εισαγγελική έρευνα εν εξελίξει…

Αυτοψία στη ζωή του Γιώργου Τράγκα

Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στη ζωή του Γιώργου Τράγκα, από τα παιδικά χρόνια στο Μεταξουργείο και την πλατεία Κουμουνδούρου έως τις ένδοξες εποχές του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και των εκδόσεων… που επέφεραν ή όχι, τελικά, την αμύθητη περιουσία;

Συμμαθητές και παιδικοί φίλοι, δημοσιογράφοι και συνεργάτες, φίλοι κι «αντίπαλοι» μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για τον φίλο, συνάδελφο, εργοδότη, επιχειρηματία Γιώργο Τράγκα.

Ρεγγίνα Σπυράτου και Σταύρος Μονεμβασιώτης δίνουν όλο το ρεπορτάζ και τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας για την θρυλική περιουσία του δημοσιογράφου κι εκδότη. Ενώ, οι δικηγόροι των κληρονόμων της «περιουσίας Τράγκα» παραθέτουν τις δικές τους απόψεις και θέσεις.

Πως έμενε "αόρατος" με τις εταιρίες και τα δάνεια όλα αυτά τα χρόνια

Μέρα με τη μέρα στο φως έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την "αμύθητη" όπως χαρακτηρίζεται περιουσία του Γιώργου Τράγκα, και στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα πολυτελή ακίνητά του, οι εταιρείες του αλλά και γενικότερα οι κινήσεις που έκανε.

Μετά λοιπόν από τον θάνατό του από κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο και τα εξώδικα που αντάλλαξαν οι κληρονόμοι του για τη διαθήκη, κινητοποιήθηκε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος και διέταξε μόλις πριν από λίγες ημέρες να δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσιογράφου και της χήρας του, Μαρίας Καρρά, αλλά και δύο ακόμα προσώπων που βρίσκονταν κοντά στον Γιώργο Τράγκα όσο ήταν εν ζωή και έχουν εμπλακεί στις εταιρίες του.

Είχε προηγηθεί ένα συνεχές… κρυφτό του Γιώργου Τράγκα με την εφορία που κράτησε πάνω από 20 χρόνια, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς γινόταν να δηλώνει κάτοικος Μονακό και να...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr