«Αν τυχόν παίζονταν τώρα τα βιντεάκια από τους ΑΜΑΝ θα μας κυνηγούσαν...» - "Καταπέλτης" ο Καλυβάτσης για την κατάσταση με την σάτιρα

«Άντρες, γυναίκες, παιδιά, γκέι, μαύροι...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν τυχόν παίζονταν τώρα τα βιντεάκια από τους ΑΜΑΝ θα μας κυνηγούσαν...» -

Στην παρέα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22/6 ο ταλαντούχος Σωτήρης Καλυβάτσης και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ο σπουδαίος ηθοποιός, που έχει αναφερθεί εκτενώς στο #metoo, απάντησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για τη σάτιρα στη σημερινή εποχή και το γεγονός ότι πλέον όλα επικρίνονται, κάτι που έχουν αναφέρει και άλλοι συνάδελφοί του στο παρελθόν.

Όσα ανέφερε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την σάτιρα

«Έχει μπει φρένο στην σάτιρα. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει καμία σατιρική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση σήμερα. Είμαι περισσότερο κοινωνικοπολιτική η σάτιρα που κάναμε. Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει περισσότερη πλάκα. Αν τυχόν παίζονταν τώρα τα βιντεάκια που κάναμε στους ΑΜΑΝ μου φαίνεται ότι θα μας κυνηγούσαν όλοι.

Άντρες, γυναίκες, παιδιά, γκέι, μαύροι, άσπροι, κόκκινοι κλπ. Μας εγκλωβίζει παραπάνω όλο αυτό και δεν το βλέπουμε καν με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν σημαίνει ότι ο κάθε καλλιτέχνης προσπαθεί να κάνει επίθεση σε κάποιον» τόνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Αυτός είναι ο πρώην της Αντιγόνης Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο αγαπημένος της σύζυγος Δημήτρης Μακαλιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσαν πως περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας).

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2015. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε παρουσία φίλων και συγγενών στην εκκλησία Παναγία Καταφυγιώτισσα στο Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας, ενώ κουμπάροι τους ήταν η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λάμπρος Φισφής και ο Κωνσταντίνος Καΐκης.

Αυτοί που λίγοι θυμούνται βέβαια είναι ότι πριν γνωρίσει τον Δημήτρη Μακαλιά, η Αντιγόνη Ψυχράμη διατηρούσε σχέση με έναν πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση. Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια ωστόσο το 2012 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σήμερα ο ηθοποιός έχει συνεχίσει τη ζωή και βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε σχέση με την Υρώ Λούπη (δείτε εδώ για ποιο λόγο έχουν αποφασίσει να μην παντρευτούν).

Μπορεί λοιπόν ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Αντιγόνη Ψυχράμη να πήραν την απόφαση να χωρίσουν ωστόσο τόνισαν πως οι σχέσεις τους παρέμειναν καλές. Βέβαια κανένας από τους δύο δεν μιλάει πλέον για το παρελθόν μιας και έχουν περάσει 10 χρόνια από τη μέρα που χώρισαν.

Αντιγόνη Ψυχράμη Σωτήρης Καλυβάτσης ζευγάρι

«Δεν είμαστε πια μαζί με την Αντιγόνη! Παραμένουμε όμως δύο καλοί φίλοι... Ήταν πασχαλινή έκπληξη. Είναι πολλά τα πράγματα που με έχουν αποσυντονίσει τον τελευταίο καιρό, μέσα σε αυτά είναι και αυτό...Παραμένω τούρμπο και θέλω να το ξέρουν όλοι. Είμαι πύραυλος... γεμάτος όρεξη για δουλειά και ζωή», είχε πει σε συνέντευξή του λίγο μετά τον χωρισμό τους ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU, εκεί όπου μίλησε για τον χωρισμό τους και τους λόγους που τους έκαναν να απομακρυνθούν:

Αντιγόνη Ψυχράμη πρώην σύντροφος

«Με την Αντιγόνη είχαμε κάνει ωραία πράγματα και άλλωστε στη δουλειά γνωριστήκαμε. Η δουλειά μας είχε φέρει κοντά τότε, αλλά δε μπορώ να πω πως και η δουλειά μας χώρισε. Όλα καλά όμως, έχουμε φιλικές σχέσεις».