Την φοράς για καφέ αλλά και στην παραλία - Πλεκτή τσάντα από τα Zara σε σούπερ οικονομική τιμή

Βγαίνει σε 4 χρώματα και έχει κάνει πάταγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την φοράς για καφέ αλλά και στην παραλία - Πλεκτή τσάντα από τα Zara σε σούπερ οικονομική τιμή

Η τσάντα αποτελεί αγαπημένο κομμάτι σχεδόν όλων των γυναικών και η αλήθεια πως όσες κι αν έχουμε, δεν μας είναι ποτέ αρκετές. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε στα Zara, βρήκαμε μια φοβερή που είναι μάλιστα και τελευταία τάση της μόδας και φοριέται παντού.

Η συγκεκριμένα shopper, πλεκτή και μεγάλη και χωράει κυριολεκτικά τα πάντα. Την φοράς στον ώμο σου και πας άνετα για καφέ αλλά και για το μπάνιο σου στην παραλία, μαζί με το μαγιό σου κι ένα από τα τα τζιν σορτσάκια.

Βγαίνει μάλιστα σε 4 φοβερά χρώματα: Κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί και μπλε και είναι όλα ένα κι ένα. Μάλιστα, βρίσκεται και σε σούπερ οικονομική τιμή, μιας και μπορείς να την κάνεις δική σου μόλις με 22,95 ευρώ.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΑΠΟ ΠΛΕΚΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ZARA

  • Τσάντα shopper με πλεκτό ύφασμα.
  • Υφασμάτινη τσάντα εσωτερικά.
  • Λουριά ώμου.
  • Κλείσιμο με σούρα.
  • Κίτρινο - Μπλε - Πράσινο - Πορτοκαλί
  • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ | 6257/010
  • 22,95 EUR

Πλεκτή τσάντα από τα Zara

Δες και αυτές τις φούστες - παρεό που είναι ιδανικές για την θάλασσα

Ένα πράγμα που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου φέτος το καλοκαίρι είναι τουλάχιστον μία μακριά φούστα-παρεό. Είναι ότι πιο πρακτικό μπορείς να έχεις, καθώς είναι ένα πολύ κομψό item και πολύ πρακτικό, αφού μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το αγαπημένο μας Zara έχει φροντίσει να φέρει τα πιο hot κομμάτια, σε υπέροχα σχέδια και όπως πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές και εγώ σου έχω ξεχωρίσει τα πιο κομψά για φορέσεις στην παραλία και όχι μόνο.

Υπέρκομψη ασπρόμαυρη ψηλόμεση φούστα-παρεό με λουλούδια, σκίσιμο μπροστά και σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Κοστίζει μόνο 35,95 € (κωδικός: 8092/153)

Zara φούστα ασπρόμαυρη

Στη συνέχεια, έχουμε αυτή την εμπριμέ φούστα τύπου παρεό με κλείσιμο μπροστά με κόμπο. Βρίσκεται στην προνομιακή τιμή των 25,95 € (κωδικός: 8585/226)

Zara φούστα ροζ

Δες εδώ πετσέτες με τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις αυτή την υπέροχη φούστα-παρεό

Δε θα μπορούσε να λείπει μία πλεκτή φούστα, καθώς τα πλεκτά υφάσματα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος το καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη είναι σε υπέροχο μπλε χρώμα, με λάστιχο στη μέση. Κοστίζει μόνο 25,95 € (κωδικός: 2488/025)

Zara φούστα μπλε

Δες εδώ κι άλλα πλεκτά items από το Zara, που δεν πρέπει να χάσεις

Έπειτα έχω να σου προτείνω αυτήν την πράσινη ψηλόμεση midi φούστα-παρεό με απλικέ ασορτί χάντρες στη μέση και κλείσιμο στο πλάι με κουμπί στο εσωτερικό. Βρίσκεται στα 39,95 € (κωδικός: 7521/055)

Zara φούστα πράσινη

Για το τέλος σου άφησα αυτήν την πανέμορφη κιτρινοπράσινη σατέν midi φούστα-παρεό με δετές κορδέλες στη μέση, σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος και κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Η τιμή της; 29,95 € (κωδικός: 7857/537)

Zara φούστα κίτρινη