Στιγμές χαλάρωσης για την οικογένεια Τανιμανίδη - Βόλτα με τις μικρές στα Ματογιάννια της Μυκόνου

Εν μέσω προετοιμασιών για τη βάφτιση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές χαλάρωσης για την οικογένεια Τανιμανίδη - Βόλτα με τις μικρές στα Ματογιάννια της Μυκόνου

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στην Μύκονο, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες της βάφτισης των διδύμων τους, που θα λάβει χώρα στο νησί. Παρόλα αυτά, δεν λείπουν και οι βραδινές έξοδοι στα σοκάκια.

Σε μια τέτοια οικογενειακή εξόδο, τους κατέγραψε και η κάμερα του Μύκονος Live TV - μαμά, μπαμπάς, Αριάνα και Φιλίππα βολτάρουν στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Χαλαροί Σάκης και Χριστίνα με casual ντύσιμο έχουν πάρει από ένα καρότσι ο καθένας και απολαμβάνουν τη βόλτα τους ανάμεσα στον κόσμο.

Βόλτα στα Ματογιάννα για την οικογένεια Τανιμανίδη

«Να έχετε την χαρά..» - Το συγκινητικό σχόλιο του μπαμπά του Σάκη στην ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Αυτή την περίοδο Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν φύγει από την Αθήνα και με τη βοήθεια της μαμάς του Σάκη, έχουν ταξιδέψει στη Μύκονο κάνοντας εκεί οικογενειακές διακοπές. Από ότι έχουμε καταλάβει μένουν στο νησί, αφού έχουν νοικιάσει σπίτι εκεί και έτσι τα παιδάκια τους είναι σε καθημερινή επαφή με τη θάλασσα. Μάλιστα, η influencer ανεβάζει καθημερινά και στιγμιότυπα, όπως το τελευταίο σε γνωστή παραλία του νησιού.

Πριν μερικές ώρες, όμως, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο μπικίνι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

αναρτηση Μπομπα

Σε αυτή τη φωτογραφία άφησε ένα υπέροχο και τρυφερό σχόλιο ο μπαμπάς του Σάκη και πεθερός της, Στέφανος Τανιμανίδης.

«Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο σε αυτή την Τρυφερή φωτογραφία σου, που στα δικά μου ματια αποτυπώνει το καλος, την ολοκλήρωση της Γυναικείας φύσης και το αποκορύφωμα του Έρωτα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού, θα έγραφα, «το Θαύμα της επερχόμενης Ζωής»!

Αγαπημενη μας Χριστινα να είστε γέροι και δυνατοί, να μεγαλώσετε μαζί με τον αγαπημένο σου σύζυγο τον Σακη, με Στοργή και Αγαπη τα δυο χαριτωμένα κορίτσια σας που σε λίγες μέρες χρονίζουν, συνεχίζοντας να τις μεταλαμπαδεύετε τα κατάλληλα εφόδια για τη ζωή τους, για Υγεία, Αρχές, Αξίες, Αγωγή, Παιδεία και Πίστη και να έχετε την χαρά να τις καμαρώνετε για πολλές- πολλές δεκαετίες, να μεγαλώνουν.», έγραψε.

σχόλιο Στεφανος Τανιμανίδης