«Δεν υπήρχε στο μυαλό μου» - Η αποκάλυψη της Ελίνας Παπίλα για την εγκυμοσύνη της

«Είχα κάποιες ενοχλήσεις και πήγα στον γυναικολόγο..»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν υπήρχε στο μυαλό μου» - Η αποκάλυψη της Ελίνας Παπίλα για την εγκυμοσύνη της

Λίγο πριν η τηλεοπτική σεζόν ρίξει την αυλαία της, η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμα-δες». Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR μίλησε για την τρίτη της εγκυμοσύνη και τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο ήρθε η ενημέρωση της (δείτε εδώ αν θα συνεχίσει η εκπομπή της του χρόνου).

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα

Ειδικότερα, η Ελίνα Παπίλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την τρίτη εγκυμοσύνη δεν την περιμέναμε. Για μένα είναι σαν να έκανα πρώτο παιδί. Είχε τελειώσει, δεν υπήρχε στο μυαλό μου. Είδα όμως τόσο μεγάλη χαρά από τα παιδιά μου, όταν τους το είπα, που λέω «για να χαίρονται αυτά τόσο, είναι ότι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί» ενώ εγώ αγχώθηκα και έλεγα πως θα το κάνω και ξανά και όλα αυτά. Ήθελα να κάνω τρίτο παιδί αλλά νωρίτερα. Όταν έκανα τον γιο μου ήθελα μετά από ένα, δυο χρόνια να κάνω ακόμα ένα παιδάκι αλλά δεν προέκυψε».

«Είχα κάποιες ενοχλήσεις και πήγα στον γυναικολόγο με σκοπό να μου πει ότι έχω για παράδειγμα ουρολοίμωξη, να μου δώσει μια αντιβίωση και να μου περάσει. Και μου πρότεινε να κάνω μια ακόμα εξέταση «για να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα», τι να μου πει ο άνθρωπος, την έκανα και ήμουν έγκυος 500%».

«Σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα, τα παιδιά μου είναι μεγάλα πλέον και είναι πολύ γειωμένα. «Η μαμά μας ήταν στο ραδιόφωνο, τώρα είναι στην τηλεόραση». θα πω μόνο ότι εκεί που έχω πιεστεί πάρα πολύ είναι ότι θα ήθελα να είμαι εκεί πιο πολύ στην μεγάλη μου κόρη γιατί είναι στην εφηβεία και ξεκινούν τα πρώτα σκιρτήματα» πρόσθεσε.

«Συγγνώμη, περίμενα κάτι καλύτερο από τα MAD!»

Το θέμα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων αλλά και των αποδοκιμασιών το τελευταίο εικοσιτετράωρο, είναι τα επεισόδια που συνέβησαν στα MAD VMA 2022. "Οργή" λαού έχει πέσει πάνω σε ότι έγινε, με τους πάντες να καταδικάζουν τα γεγονότα. Πολλές ήταν οι εκπομπές που αναφέρθηκαν σε αυτό, όπως της Κατερίνας Καινούργιου η οποία ξέσπασε για το συμβάν, αλλά και στην εκπομπή Breakfast @ Star, με την Ελίνα Παπίλα να απασφαλίζει για τις ντροπιαστικές εικόνες που είδαμε.

«Θα μπορούσα εχθές να είμαι με το παιδί μου εγώ εκεί. Είναι πραγματικά ντροπή! Μιλάμε για μια μουσική την οποία ακούν παιδιά. Θα μπορούσα εχθές να είμαι με το παιδί μου εγώ εκεί», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε:

«Πόσο αμήχανο και ντροπιαστικό να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους trappers «Σταματήστε». Να βλέπουμε την Έλενα Παπαρίζου να φυγαδεύετε, να φεύγει σαν κυνηγημένη, να προσπαθεί να περάσει πάνω από τον κόσμο. Αυτό που είδαμε είναι τραγικό από μόνο του. Είναι δυνατόν; Συγγνώμη, περίμενα κάτι καλύτερο από τα MAD», ξέσπασε η Ελίνα Παπίλα.