To ασύλληπτο άδειασμα του Μανίκα σε Light και Snik - «Την επόμενη μέρα του τσακωμού ανέβασαν...»

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
To ασύλληπτο άδειασμα του Μανίκα σε Light και Snik - «Την επόμενη μέρα του τσακωμού ανέβασαν...»

Έχουν περάσει αρκετές μέρες ωστόσο το αρκετά λυπηρό σκηνικό που διαδραματίστηκε, και παρότι είχαν προειδοποιήσει για όλα αυτά, στα Mad VMA, έχει μείνει σε αρκετούς ως μία πολύ κακή ανάμνηση, κυρίως σε όσους ήταν εκεί και είδαν με τα μάτια τους αυτές τις εικόνες. Πολλοί ήταν λοιπόν αυτοί που καταδίκασαν το γεγονός και συνεχίζουν να το καταδικάζουν μέσα από δηλώσεις τους, όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γιώργος Λιάγκας και πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Μανίκας, που βρέθηκε μαζί με τον 9χρονο γιο του στα βραβεία, ήταν πολύ κοντά στον ξυλοδαρμό, και με δηλώσεις του στο Χαμογέλα και Πάλι την Κυριακή 26/6 τόνισε πως το περίμενε ότι θα συμβεί αυτό το σκηνικό.

Οι δηλώσεις του Μανίκα για το σκηνικό

«Κι εγώ και ο γιος μου το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό. Όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται το ήξεραν. Τα παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, τα συγκεκριμένα, ζουν μέσα από αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Μανίκας.

Ο Γιώργος Μανίκας είπε επίσης: «Την επόμενη μέρα του τσακωμού, ανέβασαν και οι δύο τραγούδι. Οπότε, τα παιδιά, αυτό το κάνουν για δουλειά».

Ξεκινά έρευνα για την συμπλοκή Light - Snik

Σύμφωνα με την εφημερίδα REAL, οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης εξέτασαν άμεσα το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν έρευνα για την συμπλοκή. Για την ώρα, εκτιμούν ότι δεν υπάρχει περιθώριο εισαγγελικής παρέμβασης, εκτός αν κατατεθεί κάποια μήνυση για το περιστατικό.

Οι δικαστικοί λειτουργοί αναμένουν να δουν αν το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει κάποια μήνυση από πλευρά των διοργανωτών της εκδήλωσης ή από όλους παρευρισκόμενους.

undefined