«Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι για γέλια!» - H Ελεωνόρα Μελέτη "ξεφτίλισε" τον Snik

«Aπό χιούμορ τον παίζουμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι για γέλια!» - H Ελεωνόρα Μελέτη

Έχει γίνει αντιληπτό πως η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για ορισμένους καλλιτέχνες της τραπ μετά από διάφορα συμβάντα που έχουν δημιουργήσει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταδικάσει και κινήσεις αλλά και λεγόμενά τους.

Έτσι λοιπόν το πρωί της Δευτέρας 27/6, μετά την προβολή βίντεο του Snik στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στο οποίο αποκαλούσε τη σύντροφό του «πατσαβούρα», η Ελεονώρα Μελέτη απασφάλισε!

Οι δηλώσεις της Μελέτη για τον Snik

«Παιδιά πόσο διασκεδάζω και πόσο μου αρέσει να παίρνουμε μαθήματα εμείς οι “άνθρωποι των πάνελς” για το πώς θα πρέπει να διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις. Δηλαδή πραγματικά… Αυτό είναι όντως χιούμορ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Για γέλια είναι».

«Ότι είναι για γέλια είναι. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο τραμπουκισμού και τώρα καθόμαστε και τον παίζουμε πάλι και γελάμε, επειδή είπε την κοπέλα του έτσι» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός, με την Ελεονώρα Μελέτη να προσθέτει γελώντας «από χιούμορ τον παίζουμε.

Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη;».

Κατακεραύνωσε η Ελεωνόρα Μελέτη το συμβάν στα Mad VMA

Ο πρωτοφανής καβγάς στα Mad VMA 2022 ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light, η αναταραχή που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, όπως η έξαλλη αποχώρηση της Παπαρίζου από το στάδιο την οποία αποθέωσε το κοινό, και οι εικόνες που κυκλοφόρησαν έκανε πολλούς να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους.

Ανάμεσά τους ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πρόσφατα είχε αναφερθεί στον Light με αφορμή δηλώσεις του, και η ομάδα της στο Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 22/6 και πάνω κάτω είπαν ότι όλοι όσοι αντίκρισαν όλα αυτά...

Μετά την προβολή των πλάνων από το ξύλο Snik και Light, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «εικόνες ντροπής σε μία νέα γιορτή με νέα παιδιά».

«Διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως τον φροντιστή της σκηνής, που έλεγε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης. (…) Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.