«Φυτοζωούσα!» - Ο Βασίλης Γκουρούσης σπάει τη σιώπη του για το γάμο του με την Καμπουρέλη

«Η σχέση μας είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Φυτοζωούσα!» - Ο Βασίλης Γκουρούσης σπάει τη σιώπη του για το γάμο του με την Καμπουρέλη

Συζητιόταν ιδιαίτερα μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση, η σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη, ειδικότερα μετά τις φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος διευκρινίζει στο Πρωινό την Δευτέρα 27/6 πως δεν ισχύει πως παίρνουν διαζύγιο προς το παρόν, ωστόσο αποκαλύπτει για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια, και σε τι φάση βρίσκεται πλέον ο γάμος τους.

Οι αποκαλύψεις του Γκουρούση για το γάμο του

«Η σχέση μου με την Τάτα Καμπουρέλη είναι μια χαρά, δεν έχουμε προβλήματα», λέει ο Βασίλης Γκουρούσης και τονίζει πως: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι».

«Η σχέση μου είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω».

«Πούλησα το αμάξι μου στον Μαυρικίου για να ...»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή. Μετά την περιπέτεια του με τη φυλακή εδώ και περίπου έναν μήνα αποφυλακίστηκε, και μιλά για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη (δείτε εδώ την αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου) αλλά και πως το γεγονός αυτό άλλαξε τη ζωή του.

Ο Βασίλης Γκουρούσης δεν ήθελε να σταθεί ιδιαίτερα στην υπόθεση με την Τέτα, και στο αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί ή αν θα πάρουν διαζύγιο, αλλά ούτε και στις εξωσυζυγικές σχέσεις που του χρέωναν με μοντέλα και ηθοποιούς.

«Έκατσα 14 μήνες στη φυλακή χωρίς να έχω πειράξει κανέναν. Με λεηλάτησαν», είπε μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας, ενώ αποκάλυψε πως πούλησε το αυτοκίνητό του στον Μαυρίκιο Μαυρικίου για να πληρώσει τους δικηγόρους του.