''Την ώρα που ξεψυχούσε, της είπα...'': Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη για το θάνατο του Παντελίδη

Τι αποκάλυψε στη συνέντευξή της για τη φιλία τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Την ώρα που ξεψυχούσε, της είπα...'': Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη για το θάνατο του Παντελίδη

Η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού, όπου αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο φίλο της Παντελή Παντελίδη, αλλά και στο πως βίωσε τις πρώτες μέρες της απώλειάς του που συγκλόνισε τον πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε χάσει τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2016, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μετά από νυχτερινή διασκέδαση ανατράπηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Παντελίδη και το βαρύ τραυματισμό της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού, που ήταν οι συνεπιβάτιδές του στου αυτοκίνητο.

Σε συνέντευξή της πριν λίγους μήνες για τη Heaven Music, η Καρλάκη κλήθηκε να επιλέξει τα αγαπημένα της αντικείμενα για να τα τοποθετήσει στο ''κουτί'', το οποίο μας χάρισε μια διορατική ματιά στο κουτί της αγαπημένης ερμηνεύτριας. Μεταξύ των αντικειμένων τοποθέτησε και αυτό που έχει κρατήσει από τον Παντελή Παντελίδη και τη συνοδεύει ως μνήμη από αυτόν.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της για τον Παντελίδη στο «Λοιπόν»

-Παντελής Παντελίδης. Μίλησέ μου για τον καρδιακό φίλο σου…

«Ο Παντελής Παντελίδης ήταν, είναι και θα είναι για εμένα ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου. Ήμασταν οικογένεια. Ήταν ένας υπέροχος άνδρας, ο οποίος σεβόταν τις γυναίκες, τους ανθρώπους. Έδινε πάντα σε όλους. Και πριν γίνει διάσημος και μετά. Δεν ξέχασε τους φίλους του όταν έγινε πρώτο όνομα. Τους είχε πάντα μαζί του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Σαν καλλιτέχνης είχε πάρα πολλά να δώσει και δεν πρόλαβε.

Ήταν γραφτό του ωστόσο να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Έχω ένα μπρελόκ με τα αρχικά του, το οποίο το κρατάω φυλακτό κι όταν κι αν κάνω ένα παιδάκι, θα του το δώσω και θα του πω την ιστορία του. Μου λείπει πολύ. Μου λείπει ο χρόνος που περνάγαμε μαζί, τα παιχνίδια μας, το να καθόμαστε παρέα με την κιθάρα και να γράφει τραγούδια, να μου δίνει συμβουλές. Μου κοστίζει η απουσία του».

Ο αγαπημένος φίλος της Καρλάκη Παντελής Παντελίδης

-Την μέρα που έμαθες για τον θάνατό του, πώς το βίωσες;

«Αρχικά θα σου πω ότι δυο μέρες πριν ήμασταν μαζί και ήξερα ότι δεν ήταν καθόλου καλά με όλο αυτό το θέμα που είχε γίνει με ένα τραγούδι του. Ήταν πολύ στενοχωρημένος. Το βράδυ λοιπόν που «έφυγε», κοιμόμουν και ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου 8:05 το πρωί, την ώρα δηλαδή που ξεψυχούσε κι όταν ήρθε η κολλητή μου να μου πει ότι λένε στις ειδήσεις για το δυστύχημά του, πριν προλάβει να μιλήσει, της είπα κάτι έπαθε ο Παντελής. Στο λέω και ανατριχιάζω.

Πήρα αεροπλάνο γιατί ήμουν στην επαρχία για το μνημόσυνο της μαμάς μου και πήγα αμέσως στο πατρικό του, όπου κι έμεινα μέχρι τα εννιάμερα. Δεν μπορούσα να φύγω, ήθελα να είμαι δίπλα τους. Ήταν σαν οικογένειά μου. Όπως ένιωσα όταν έχασα τη μητέρα μου, έτσι ένιωσα κι όταν έφυγε ο Παντελής Παντελίδης».

Ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση του θανάτου του η Μίνα Αρναούτη

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το θάνατο του λαικού τραγουδιστή, ωστόσο οι θεωρίες σχετικά με τα αίτια θανάτου του δίνουν και παίρνουν, με την οικογένειά του να είναι σε χρόνια δικαστική διαμάχη με την Αρναούτη.

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε αποκάλυψε πως έλαβε κλήση για να παραστεί σε νέα δίκη για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016, από το οποίο έχει ακόμα στο σώμα της σημάδια και ουλές.

Η ίδια λοιπόν πριν μερικές ώρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα για τους μάρτυρες που μήνυσε.

«Ημερομηνία για τη δίκη με τους μάρτυρες που μηνύσαμε, όπου εμφανίστηκαν 5 χρόνια μετά το ατύχημα και το δικαστήριο έκρινε όψιμους. Δεν βαριέμαι ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη, δημοσιεύοντας ένα σχετικό έγγραφο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

undefined