"Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ..." - Όλη η αλήθεια για την αναβολή του γάμου της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα από μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αναβάλλεται προσωρινά ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Δευτέρας 27/6 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τελικά τον αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα, γιατί εξαιτίας της δουλειάς και λόγω πολλών άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δημήτρα Αλεξανδράκη. μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα αυτό το διάστημα είναι γνωστό πως τρέχει συνεχώς για το νέο της μαγαζί με νυφικά, Saga Bridal στην Κηφισιά, το οποίο όπως φαίνεται είναι η αιτία που θα χρειαστεί ο γάμος να γίνει λίγο αργότερα.

Ο λόγος που αναβάλλεται ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ωστόσο, υπήρχαν μερικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και να αναβάλλεται οριστικά ο γάμος της, με την ίδια νωρίτερα να δημοσιεύει ένα story στο Instagram και να ξεκαθαρίζει ότι έχει οριστεί νέα ημερομηνία γάμου του ζευγαριού, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι δεν θα έχει κουμπάρους.

Ο λόγος που αναβάλλεται ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ο λόγος που η Αλεξανδράκη δε θα δείξει τον σύντροφό της ούτε στον γάμο τους

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στο After Dark και μεταξύ των όσων είπε το μοντέλο στο γνωστό εξομολογητήριο δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον έρωτα με τον άντρα της ζωή της αλλά και στον γάμο τους, που πλησιάζει.

Οι ετοιμασίες είναι σχεδόν όλες έτοιμες, η πρόβα νυφικού έχει γίνει και το μόνο, που μένει είναι η ημέρα που οι δύο τους θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του μυστηρίου. Αυτό ωστόσο, που έκανε αίσθηση είναι το γεγονός ότι η Δήμητρα έχει αποφασίσει να μη φανερώσει τον άντρα της αλλά και τίποτα από την ημέρα εκείνη, που θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος».

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.