Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Αυτή που μας πετά τα στήθη της στη μάπα...» - Απασφάλισε η Καινούργιου με σχόλιο που δέχτηκε στα social media

Έξαλλη η παρουσιάστρια

«Αυτή που μας πετά τα στήθη της στη μάπα...» - Απασφάλισε η Καινούργιου με σχόλιο που δέχτηκε στα social media
News 28.06.2022 11:30
Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή το θέμα που προβλήθηκε σχετικά με την Ιωάννα Σιαμπάνη και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε την οποία δημοσιοποίησε και σχολίασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί την έντονη ενόχλησή της με ένα σεξιστικό μήνυμα χρήστη των social media, ο οποίος αναφερόταν στο πρόσωπό της.

Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου με το μήνυμα που έλαβε

Με αφορμή λοιπόν το συμβάν με την Σιαμπάνη, ένας χρήστης θέλησε να τοποθετηθεί με έναν τελείως αχρείαστο και ασύνδετο με το γεγονός παραλληλισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι, και αυτή που μας πετά τα στήθη της στη μάπα 10 το πρωί...μιλάμε για σούργελο»

Τότε η παρουσιάστρια μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της σχολίασαν το μήνυμα, μην μπορώντας να πιστέψουν πως κάποιος μπορεί να γράψει κάτι τέτοιο, και να συνδυάσει έτσι τα δύο αυτά συμβάντα!

«Δεν ήθελα να μαθευτεί...»

Η Κατερίνα Καινούργιου το Σαββατοκύριακό της δεν το πέρασε συντροφιά εκεί που ήταν και ο πολύ καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης, αλλά επέλεξε να επισκεφθεί τη Ρώμη, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτει ποιο ήταν το πρόσωπο με το οποίο ταξίδεψαν μαζί, και για το οποίο αναρωτιούνταν όλοι στα social media.

Το πρωί της Δευτέρας 27/6, μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για ένα απρόοπτο που είχε κατά τη δική της επιστροφή στην Ελλάδα.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν;

Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι διαθέσιμος να σου κάνω ένα παιδί και..» - "Έμεινε κάγκελο" η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

«Αυτό είναι το παιδάκι μου...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Share