Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Διάβασα κάπου "άνθρακας ο χρυσός"...» - Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλάει ανοιχτά για τους γιούς του

Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

«Διάβασα κάπου
News 29.06.2022 08:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το βράδυ της Τρίτης (29/6), ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, καθώς και στην καριέρα που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν οι γιοι του.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για τους γιους του

Αρχικά, μιλώντας για τον Φοίβο, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Διάβασα κάπου "άνθρακας ο χρυσός" (δείτε εδώ τη σχετική δήλωση της Τίνας Μεσσαροπούλου) επειδή κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Κάποιοι, όχι κάποιος. Δεν το κατάλαβα αυτό το πράγμα. Περίμεναν να βγει ο Φοίβος στην τηλεόραση και να τους σαγηνεύσει όλους στα πρώτα δευτερόλεπτα. Επιβεβαιώνεται αυτό, ότι είναι δύσκολη η καριέρα των παιδιών που ο πατέρας κάνει την ίδια δουλειά. Δεν είναι απόλυτο αυτό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιό του, Ιάσωνα και την εμφάνισή του στο X- Factor: «Ο Ιάσωνας δεν ήταν διαγωνιζόμενος στο X-Factor αλλά επειδή πήγε με έναν διαγωνιζόμενο που συνεργάζεται, είπε κι ένα τραγούδι. Ο Ιάσωνας είναι καταπληκτικός μουσικός, γράφει ξένη μουσική και στίχους. Είναι κι αυτός ένας κούκλος, αλλά είναι ξανθός».

Τέλος, για τον γιό του, Κωνσταντή: «Ο Κωνσταντής μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είναι ένα φοβερά ήπιων τόνων παιδί. Είναι το παιδί μου από τον πρώτο μου γάμο, καταπληκτικός. Είμαστε πολύ δεμένοι και οι τέσσερίς μας. Τα τρία αγόρια κι εγώ. Έρχεται από πίσω η νέα φουρνιά, ο Γιώργος μου και ο Αλέξανδρος, τα δύο εγγονάκια μου».

«Μου έλεγαν ότι ο πατέρας μου πλήρωσε...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/5) ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια που δεχόταν σε παιδική ηλικία λόγω του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Φοίβος αποκάλυψε πως τα παιδιά του έλεγαν ότι ο μπαμπάς του πλήρωσε για να μπει στο σχολείο που βρισκόταν, ενώ ξεκαθάρισε πως του ήταν δύσκολο να αφήσει αυτά τα σχόλια να περάσουν. Ο ίδιος άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε αποδεχθεί πως το επίθετό του είναι βαρύ.

«Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα και μελέτη. Εγώ εκείνη την περίοδο σαν παιδάκι διάβασα πάρα πολύ και πέρασα.

Τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, που ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι αγχωμένος σε ένα νέο περιβάλλον, υπήρχαν κάποια λίγα παιδιά που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι. Δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη συγκινεί στον αέρα του Open: «Από μικρό παιδί...»

Φοίβος Παπαδάκης: «Από ένα σημείο και μετά είχα γίνει δημοσιογράφος χωρίς να το ξέρω»

Share